Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joacă şi Gică Butoiu Sport Prim Oltina are patru victorii la rând. A predat lanterna roşie. Ce a adus revirimentul echipei

ro

25 Apr, 2018 00:00 3638 Marime text
Echipa de fotbal Sport Prim Oltina nu se mai află pe ultimul loc în Liga a 5-a, predând lanterna roşie după etapa a 22-a a campionatului, în care a realizat a patra victorie la rând. În tur, echipa din Oltina nu strânsese decât trei puncte, iar în cele cinci meciuri jucate în 2018 a adunat deja 12 puncte, după patru victorii şi un eşec.
 
Sport Prim a început anul cu o înfrângere la scor, 0-7 pe terenul liderului CS Poseidon Limanu, după care nu a mai cedat: 3-1 în deplasare cu Carsium Hârşova, 4-1 acasă cu Axiopolis Cernavodă II (care, la acea dată, ocupa locul doi), 2-1 afară cu Inter Ion Corvin şi 3-1 acasă cu Avântul Comana. Revirimentul echipei este legat de întărirea lotului, după meciul cu CS Poseidon Limanu la echipă fiind aduşi mai mulţi jucători, precum Ferenţi (atacant), Siminiceanu (atacant), Chiriţă (mijlocaş), Drăghici (portar), D. Oancea (fundaş central), Badea (mijlocaş) sau Daniel Constantin (mijlocaş).
 
De asemenea, apariţii în echipă au şi Gică Butoiu (fostul mare fotbalist de la FC Farul, Rapid Bucureşti, FC Naţional, dar şi de la echipa belgiană Standard Liege), şi Erchin Sefa. „Îl mai ajut la echipă pe Vasile Diacu, iar când e nevoie, intru şi pe teren. Ne susţine şi viceprimarul de la Oltina, Daniel Cabason. Obiectivul echipei e salvarea de la retrogradare, iar pentru sezonul viitor anul Oltina îşi va propune mai mult“, a declarat Gică Butoiu (49 de ani).
 
Aflată acum pe locul 15 (penultimul), cu 15 puncte (având cinci victorii şi 15 înfrângeri în 20 de partide), Sport Prim Oltina joacă în etapa următoare, la finele acestei săptămâni, în deplasare cu FC Mereni (formaţia de pe poziţia a 11-a, cu 25 de puncte).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Gică Butoiu, la Sport Prim Oltina Fost golgeter al FC Farul, apariţii, la 47 de ani, într-o echipă de Liga a 6-a (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii