Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud joacă la Constanța pentru calificarea în sferturile Cupei României. „Nicio surpriză“

ro

25 Feb, 2022 00:00 2280 Marime text
 

 
  • Întâlnirea din optimile de finală se derulează în manșă unică, astfel că victoria aduce accederea în faza următoare.
 
În optimile de finală ale Cupei României la handbal, secțiunea masculină, HC Dobrogea Sud Constanța va întâlni CSM București, partida urmând a se disputa la Constanța, pe 7 aprilie.
 
Duelul se derulează în manșă unică, iar cine va câștiga acest meci se va califica în sferturile de finală. CSM București a avansat în optimi după victoria cu 27-20 (14-13) în deplasare cu divizionara secundă CSM Reșița, în turul întâi. „Nicio surpriză. CSM București a învins CSM Reșița și va veni la Constanța pe 7 aprilie, În campionat, «delfinii» au două victorii contra echipei antrenate de Eliodor Voica. După 21-19 la București, băieții lui George Buricea s-au impus cu 25-20 la Constanța. CSM are însă jucători valoroși, precum Teixeira, Rotaru, Onyejekwe, Tărîță sau Szasz, care au demonstrat de curând, cu egalul obținut în fief-ul Stelei, că pot pune probleme în orice deplasare“, se arată pe site-ul oficial al HCDS.
 
În clasamentul Ligii Naționale, HC Dobrogea Sud se află pe locul patru, cu 44 de puncte, în timp ce echipa din capitală ocupă poziția a șaptea, cu 26 de puncte. În următorul meci de campionat, din etapa a 21-a, formația de pe litoral joacă în deplasare cu CSM Vaslui (locul 8, cu 25 de puncte), duminică, 27 februarie, de la ora 18.00.
 
În lotul HCDS s-a înregistrat și o aniversare, pivotul Zoran Nikolic împlinind 31 de ani. „Pe ultimii șase i-a petrecut la Constanța, unde a venit în 2016, de la Vojvodina Novi Sad. Pivotul sârb avea 25 de ani și câteva titluri de campion în palmares. A prins rădăcini la HC Dobrogea Sud, unde a devenit una dintre piesele de bază ale echipei. Fiind născut pe 23 februarie, a prins toate cele 6 aniversări la Constanța, mereu între… două meciuri. Și acum, după ce a pus umărul la victoria cu CSM Bacău, se pregătește pentru deplasarea de la Vaslui. Ne bazăm pe el. Ca întotdeauna. La mulți ani, Kizo!“, a fost mesajul HCDS.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citește și:
 
„Ne-am descătușat“
HC Dobrogea Sud a obținut prima victorie în 2022, iar până la final speră să nu mai facă niciun pas greșit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii