Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța a transferat și un vicecampion european

ro

02 Jun, 2022 10:04 1646 Marime text
  • Multiplu campion national în Croația, noul jucător al „delfinilor“ a bifat și două prezențe în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

HC Dobrogea Sud Constanța a anunțat cel de-al treilea transfer pentru noul sezon, clubul de pe litoral achiziționându-l pe Valentino Ravnic (26 de ani), internațional croat, care joacă extremă stânga.
 
Vicecampion european în 2020 și multiplu campion al Croației, noul jucător al „delfinilor“ are 1,90 m și 90 kg și va purta tricoul cu numărul 33.

În CV-ul său figurează 5 titluri de campion și 5 Cupe ale Croației cucerite cu RK Zagreb, alături de care a bifat și două prezențe în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în 2017 și 2019! De asemenea, a făcut parte din lotul Croației la Campionatul European din 2020 și are în palmares o medalie de argint cu echipa națională a țării sale. După 6 sezoane petrecute la Zagreb, Ravnic a decis să vină în România. Și a ales Constanța, este mesajul grupării de la malulș mării.


Valentino a transmis un mesaj pentru fanii HCDS, printr-o postare pe pagina de Facebook a clubului:

Dragi suporteri ai HCD Constanța, sunt foarte fericit să devin noul membru al echipei voastre. Sper să avem împreună un sezon de succes. Hai, Constanța!


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanța a transferat un handbalist care a evoluat și în EHF European Cup
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii