Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la CS Medgidia, un nou meci pe teren propriu în turneul play-off de promovare

ro

30 Mar, 2023 15:18 1520 Marime text
 
Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia găzduiește un nou meci al echipei masculine de handbal CS Medgidia, în turneul play-off de promovare din Divizia A.
 
Duminică, 2 aprilie, de la ora 18.00, formația locală întâlnește CSM Făgăraș, în etapa a 10-a.  
 

Ambele formații se întâlnesc după 2 înfrângeri. Medgidia a pierdut cu Universitatea Cluj, în timp ce Făgăraș s-a văzut înfrântă de Sighișoara, îndepărtându-se de primele două locuri care vor asigura promovarea directă în Divizia A. Care pe care? Vedem duminică la Medgidia!, este mesajul clubului gazdă, care se bucură de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia. 

.  
În runda precedentă, CS Medgidia a cedat cu 26-34 (11-18) cu formația clujeană.
 

A doua repriză a fost cea mai bună pentru băieții noștri, pentru că au reușit să creeze faze frumoase la semicerc, dar și să surprindă echipa adversă. «Un meci per ansamblu bun, ținând cont că ne-au lipsit toți juniorii 1. Suntem bucuroși că ne întoarcem sănătoși de aici și pentru că fiecare meci este o experiență frumoasă pentru copiii Medgidiei, care cresc foarte frumos», a spus Ionuț Deli-Iorga la finalul partidei, se mai arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
Vineri, 31 martie, echipele de fotbal ale CS Medgidia din Liga a 4-a întâlnesc în deplasare Portul CFR Constanța, în etapa a 23-a
 

Fotbaliștii au vineri un nou test în campionat. De la ora 17:00, joacă în deplasare cu CS Portul Constanța și au încredere că nu vor întrerupe seria bună de victorii, reușită în acest retur. Tot in aceeași zi, intră în competiție și juniorii, de la ora 15:00, cu aceeași echipă. Mult succes, băieți!, este mesajul CS Medgidia.

 
Atât la seniori, cât și la juniori, echipa din Medgidia ocupă locul trei în clasament.
 
La lupte, sportivii de la CS Medgidia participă, la Piatra Neamț, la Cupa României Under-15 la Lupte Libere, Lupte Feminine și Lupte Greco Romane. Evenimentulk e programat în perioada 29 martie – 2 aprilie. Primele meciuri încep joi, 30 martie, iar ceremonia de premiere va avea loc în ultima zi, pe 2 aprilie.
  
Antrenorul de la CS Medgidia, Sorin Ștefan, va îndruma în concurs următorul lot:

Maria Ion
Gabriela Nedelcu
Carmina Baba
Ioana Drăgoi
Ana Moldoveanu
Ștefan Jianu
Petrică Mihoc
Rareș Moldovan
Gabriel Naum
Laurențiu Gheorghe.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii