Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Intrare liberă la meciul CSM Constanța - CSM București. „Vor să prelungească seria victoriilor de acasă. Hai la sală!“ׅ

ro

24 Sep, 2022 00:00 1763 Marime text

 
  • În clasament, CSM Constanța ocupă locul trei, iar CSM București se află pe poziția a patra, ambele echipe având același număr de puncte, nouă, după trei victorii și o înfrângere.
 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța găzduiește sâmbătă, 24 septembrie, meciul de handbal CSM Constanța - CSM București, din etapa a cincea a Ligii Naționale.
 
Partida începe la ora 15.45 și este transmisă în direct de Pro Arena. În clasament, CSM Constanța ocupă locul trei, iar CSM București se află pe poziția a patra, ambele echipe având același număr de puncte, nouă, după trei victorii și o înfrângere. După trei succese la rând, formația de pe litoral a înregistrat în etapa trecută primul eșec stagional, 23-24 în deplasare cu Minaur Baia Mare, după ce oaspeții au condus la pauză cu 12-10. „Aflată pe locul 3 în clasament, CSM Constanța este neînvinsă în acest sezon pe teren propriu și caută să prelungească seria victoriilor de acasă. Hai la sală! Intrarea la meci este liberă“, este mesajul CSM Constanța.  
 
În etapa a 2-a a eșalonului secund, Divizia A, CSM Constanța DivA (locul 7) va primi vizita CSM Alexandria (locul 1), echipă care s-a impus cu CSM București DivA în prima rundă, scor 40-31. Meciul este programat duminică, 25 septembrie, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“, de la ora 12.00. În prima etapă, băieții de pe litoral, antrenați de Enis Murtaza și Ionuț Pușcașu, s-au deplasat la Pitești, pentru meciul cu CSU Pitești, în care gazdele s-au impus cu 43-35 (20-20 la pauză). Pentru CSM Constanța au marcat: Ștefan 11, Vlase 7, Crișan 6, Neculai 4, Mihăilă 3, Simion 2, Mușetescu 2. Lotul cu care CSM Constanța DivA a abordat meciul de la Pitești a fost format din: George Matei, Rareș Ștefan, Ștefan Cumpănașu, Claudiu Vlase, Marco Neculai, Adelin Mihăilă, Albert Simion, Costi Caluda, Ionuț Crișan și Mihai Mușetescu. Cu o parte dintre juniori prezenți la echipa mare pentru meciul cu Minaur Baia Mare, CSM Constanța DivA a avut la dispoziție o rotație scurtă.
 
Juniorii II de la CSM Constanța au debutat în Campionatul Național cu o victorie. În primul meci al sezonului, disputat pe teren propriu, handbaliștii pregătiți de Ionuț Pușcașu și Denis Ali s-au impus cu ACS Fair Play Cernavodă cu scorul 39-25 (20-12 la pauză). În următoarea etapă, duminică, 25 septembrie 2022, formația constănțeană va juca în deplasare cu CSS Călărași.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)

 
Citește și:

UPDATE. Handbal
CSM Constanța, prima înfrângere stagională în Liga Națională, cu Minaur Baia Mare (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii