Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia, calificată la turneul de promovare în Liga Naţională

ro

27 Mar, 2021 00:00 3269 Marime text

Turneul de promovare va reuni opt formaţii: primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune două locuri trei.
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia s-a calificat la turneul de promovare în Liga Naţională.
 
Formaţia pregătită de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga s-a clasat pe locul patru la finele sezonului regulat în Divizia A, seria B, însă mai multe echipe nu au drept de promovare, astfel că, pentru stabilirea formaţiilor care participă la turneul pentru accederea în Liga Naţională se întocmeşte o ierarhie în funcţie de rezultatele echipelor cu drept de promovare. În această situaţie, CS Medgidia ocupă poziţia secundă, care îi dă dreptul să evolueze în etapa următoare.
 
Programat în perioada 16 - 18 aprilie (deocandată nu se ştie în ce oraş), turneul de promovare va reuni opt formaţii: primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune două locuri trei. După primul meci care se va susţine, cele patru învingătoare vor intra într-un turneu Final Four, în care îşi vor disputa promovarea, iar celelalte patru, învinsele, vor disputa în continuare meciuri de clasament.
Obiectivul CS Medgidia nu este însă de promovare în acest an, având în vedere că, faţă de sezoanele anterioare, lotul de jucători este unul transformat foarte mult, acum fiind format în preponderenţă din tineri handbalişti.   
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citeşte şi:
 
UPDATE
HC Dobrogea Sud Constanţa II a învins CNOPJ Bucureşti în Divizia A

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii