Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia, al doilea meci în turneul play-off de promovare în Liga Națională. Partidă acasă!

ro

11 Feb, 2023 16:54 1480 Marime text
  • În prima rundă, CS Medgidia a cedat în deplasare, scor 34-39 (19-19), contra formației CSM Reșița, astfel că, după un meci, echipa din județul Constanța se află pe locul cinci în clasament.



Echipa masculină de handbal CS Medgidia dispută duminică, 12 februarie, al doilea meci din turneul play-off de promovare în Liga Națională, întâlnind pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, de la ora 18.00, CS Universitatea Cluj.



În prima rundă, CS Medgidia a cedat în deplasare, scor 34-39 (19-19), contra formației CSM Reșița, astfel că, după un meci, echipa din județul Constanța se află pe locul cinci în clasament. De cealaltă parte, U Cluj se află pe poziția secundă, cu trei puncte. „Va fi o luptă acerbă la semicerc, formația din Ardeal fiind una dintre favoritele la promovare. Băieții noștri vin după un eșec și au mare nevoie de victorie, în timp ce Universitatea are deja asigurată o reușită în etapa trecută, pe teren propriu, cu CSM Făgăraș. «Ne pregătim și sperăm să facem un meci bun și invităm toți iubitorii de handbal din Medgidia și nu numai să fie alături de noi», este îndemnul lui Ionuț Deli-Iorga, antrenorul CS Medgidia“, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Confruntarea din etapa trecută, de la Reșița, s-a jucat fără spectatori. „Băieții au avut parte de o deplasare dificilă, lungă și obositoare, și au lăsat garda mai jos pe finalul partidei, după ce în prima repriză, au arătat o formă bună și au intrat la vestiare cu scorul de 19-19. «A fost un meci bun făcut de echipa noastră în prima repriză, după care pe fondul oboselii, au cedat in fața Reșiței. A fost un meci fără spectatori, pentru că adversarii noștri au terenul suspendat și nu s-a simțit deloc atmosfera din tribune», a spus Ionuț Deli Iorga, antrenor CS Medgidia, imediat după încheierea partidei“, a fost mesajul clubului din Medgidia.



În turneul play-off de tineret, evoluează, în seria B, și CSM Constanța DivA, care, duminică, 12 februarie, de la ora 11.00, joacă în deplasare cu HC Buzău 2012 DivA. Este etapa a doua, iar în prima rundă ambele adversare au pierdut, echipa constănțeană pe teren propriu cu CSM București DivA, scor 21-36 (9-19). CSM Constanța DivA ocupă locul 5, iar echipa buzoiană e a treia în clasament.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)


Citește și:

Handbaliștii de la CS Medgidia încep turneul play-off de promovare în Liga Națională. „Panterele“, pregătite de luptă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii