Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după vizita la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat - „Am o plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

02 Feb, 2023 14:45 10367 Marime text
 
Gheorghe Hagi a fost azi, 02 februarie, oaspete de onoare la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat. 

Aici, Hagi  s-a întâlnit și cu fosta sa dirigintă și cu alte două foste profesoare. Este vorba despre Zoița Țigău fosta dirigintă (limba română), Mihaela Nicole limba franceză, Maria Popa limba rusă.

Acesta a primit și o plachetă din partea școlii. 


Am o plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat. Sunt mulți ani în spate, timpul trece. Am văzut terenul unde am jucat fotbal, unde am făcut primii pași spre fotbal. 

A fost o întâlnire plăcută și cu fostele profesoare. Mi-a făcut plăcere să îmi văd diriginta. După atăta timp, a fost foarte plăcut. , a spus Hagi. 

Fiecare copil să facă ce-i place! , a fost mesajul pe care Hagi l-a avut pentru elevi.

Farul a fost întotdeauna un club de tradiție, cel puțin în Dobrogea. Stadionul era plin și sper ca asta să se întâmple și pe viitor. Sper ca cei tineri să vină lângă sport, este bine să faci mișcare, sport. , a mai punctat Hagi. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii