Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliștii juniori de la CS Medgidia, victorie în deplasare cu Portul CFR Constanța (GALERIE FOTO)

ro

01 Apr, 2023 14:39 1416 Marime text
 
În etapa a 23-a a Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, echipele CS Medgidia au jucat în deplasare cu Portul CFR Constanța, partidele fiind găzduite de terenul CFR din Constanța.

La juniori, s-a impus CS Medgidia, cu 2-0, pe când la seniori  victoria i-a aparținut formației gazdă, scor 2-1.

Juniorii au câștigat cu 2-0 meciul disputat pe terenul lui CS Portul Constanța. Eroii zilei au fost Theodor Haas și Albert Zamfir. A fost o partidă la îndemâna lor, chiar dacă vremea nu prea a ținut cu ei. Felicitări băieți!, este mesajul CS Medgidia, club care se bucură de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.

 
Formația de juniori a CS Medgidia se află pe poziția secundă în ierarhie, cu 61 de puncte, urcând un loc după acest succes. În 23 de partide, echipa din Medgidia a înregistrat 20 de victoria, un egal și două înfrângeri, golaveraj 97-22.    
 
La seniori, cei de la CS Medgidia au cedat „la capătul unei partide în care terenul nu le-a fost «prieten» din cauza vremii nefavorabile“, iar oaspeții s-au declarat nemulțumiți și de arbitraj.
 

Portul a deschis prima oară scorul și a mers până la pauză, în avantaj cu 1-0. După venirea de la vestiare, Medgidia a egalat și părea că lucrurile revin la normal pentru băieții noștri. Adversarii din județ au mai punctat însă o dată și tabela a rămas 2-1 până la fluierul final, se arată pe pagina de Facebok a CS Medgidia.

 
Echipa de seniori se află pe locul 3 în clasament, cu 55 de puncte, având 18 victorii, un egal și patru înfrângeri, golaveraj 88-30.  
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii