Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlnește Chindia Târgoviște. Gică Hagi va opera câteva schimbări în echipa constănțeană

ro

15 Jun, 2020 21:05 2467 Marime text

• Meciul Chindia - FC Viitorul se joacă miercuri, 17 iunie, de la ora 20.00.

Lider în ierarhia turneului play-out al Ligii 1, FC Viitorul susține miercuri, 17 iunie, meciul din etapa a patra, întâlnind în deplasare, de la ora 20.00, Chindia Târgoviște, penultima clasată.

Echipa de pe litoral totalizează 27 de puncte, fiind neînvinsă în play-out până acum, în vreme ce Chindia (formație antrenată de Viorel Moldovan) ocupă poziția a șaptea, cu 14 puncte, având însă un meci în minus.

O deplasare dificilă. Chiar dacă avem rezultate pozitive cu ea, Chindia este o echipă care joacă fotbal, stă bine în teren, cu antrenor un fost mare jucător, cu experiență bogată. Va fi greu. Sper să venim cu puncte acasă. Trebuie să facem rezultate. Față de meciul cu Poli Iași, vom opera anumite schimbări în echipă. Se joacă din trei în trei zile și trebuie să-mi folosesc tot lotul. Sper să fiu inspirat, iar cei la care voi apela să joace la fel de bine ca cei din partida precedentă, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.  


Extrema Aurelian Chițu a spus:

Sperăm să jucăm cât putem de bine, după lunga pauză. Încă nu avem un ritm foarte bun de joc, avem nevoie de mai multe partide, suferim puțin la condiția fizică, dar ușor ușor ne revenim. Important e să luăm cele trei puncte cu Chindia și să stăm liniștiți. Va fi probabil o partifă echilibrată, iar cine va rezista mai bine din punct de vedere fizic va avea câștig de cauză.

Nu ne interesează clasamentul, vrem să luăm fiecare meci în parte și sperăm să scoatem maximum. Încă suntem în perioada de pregătire, mai avem nevoie de câteva partide să fim la nivel maxim, a menționat și mijlocașul Paul Iacob.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii