Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Atacantul Aurelian Chiţu a revenit la antrenamente, după o pauză de jumătate de an

ro

10 Mar, 2021 00:00 2907 Marime text
  • În luna septembrie a anului trecut, Aurelian Chiţu s-a accidentat grav şi a fost operat.
  • În această săptămână, reprezentanţi ai Comisiei Centrale a Arbitrilor au susținut un curs de instruire online, la care au participat antrenorii și jucătorii FC Viitorul.
  • În etapa a 27-a, echipa constănţană joacă sâmbătă, 13 martie, de la ora 14.30, în deplasare cu FC Hermannstadt.
 
Perioada departe de gazon a fotbalistului Aurelian Chiţu s-a încheiat, atacantul care va împlini 30 de ani pe 25 martie revenind la antrenamentele echipei, după ce, în urma unei accidentări, a fost nevoit să ia o pauză de şase luni!
 
În luna septembrie a anului trecut, Aurelian Chiţu a suferit o accidentare gravă la unul dintre antrenamentele premergătoare partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 4-a din Liga 1. În urma controlului medical efectuat, s-a constatat că fotbalistul a duferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng, fiind necesară intervenţia chirurgicală. La jumătate de an de la acel moment, Chiţu s-a refăcut şi este din nou alături de colegi la pregătire.
 
„Aurelian Chiţu, din nou alături de negri-albaştri la antrenamente! Şase luni au trecut de la accidentarea suferită de atacantul nostru la un antrenament ! (ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchi)”, este mesajul FC Viitorul.
 

Curs de instruire susţinut de reprezentanţii CCA

 
În această săptămână, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, și Augustus Constantin, membru în aceeași CCA, au susținut un curs de instruire online, la care au participat antrenorii și jucătorii echipei constănţene.
 
„S-a discutat despre modul de interpretare și aplicare a regulamentului față de numeroase situații care pot apărea pe parcursul unei partide, precum hențul, offside-ul, faultul, despre momentele în care se impune avertizarea jucătorului cu cartonaș galben sau roșu. A fost un curs interactiv, în care antrenorii și componenții echipei constănțene au putut interveni în momentele în care au dorit anumite lămuriri suplimentare”, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.
 

La opt puncte de play-off

 
Aflată pe locul 11 în clasamentul Ligii 1, cu 29 de puncte (la opt lungimi în spatele poziţiei a şasea, ultima care duce în play-off), FC Viitorul joacă în etapa a 27-a sâmbătă, 13 martie, de la ora 14.30, în deplasare cu FC Hermannstadt, ocupanta locului 15 (penultimul), cu 22 de puncte. În sezonul regular, FC Viitorul mai are de jucat cinci meciuri (cele patru din etapele 27-30) plus restanţa de pe teren propriu cu Poli Iaşi.  
   
Mai multe imagini în secţiunea Galerie Foto a acestui articol.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
Aurelian Chițu, atacant la FC Viitorul, s-a accidentat grav și va fi operat
 
Sondaj de opinie
Credeţi că FC Viitorul se va califica în turneul play-off al Ligii 1?

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii