Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța, săptămână cu două amicale

ro

10 Aug, 2020 17:32 2203 Marime text
  • Alb-albaștrii vor juca miercuri, de la ora 10.00, pe arena centrală din cadrul complexului sportiv din Strada Primăverii, cu Gloria Albești, formație nou promovată în Liga a 3-a. 
După ce a disputat două partide de verificare la finalul săptămânii trecute, la București, echipa noastră va susține alte două meciuri amicale în zilele următoare.

Alb-albaștrii vor juca miercuri, de la ora 10.00, pe arena centrală din cadrul complexului sportiv din Strada Primăverii, cu Gloria Albești, formație nou promovată în Liga a 3-a. Partida, prima pe teren propriu din această vară, se va desfășura fără spectatori, conform regulilor stabilite din cauza pandemiei de COVID-19.

Sâmbătă, constănțenii vor merge la Călărași, unde vor întâlni, de la ora 11.00, echipa gazdă, Dunărea. Întâlnirea va fi găzduită de stadionul “Ion Comșa”, unde călărășenii dispută partidele oficiale de pe teren propriu în Liga a 2-a, scrie fc farulconstanta.ro. 

Acțiunea face parte din cadrul proiectului “Un secol de fotbal constănțean…FARUL CONSTANȚA”, proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța în cadrul programului “Promovarea Sportului de Performanță”.

Sursa foto: fcfarulconstanța.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii