Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța, eșec în amicalul cu FC Universitatea Craiova 1948

ro

08 Aug, 2020 15:07 3694 Marime text
  • Echipa de pe litoral a disputat astăzi al doilea meci amical din presezon.

FC Farul Constanța a susținut astăzi, la București, al doilea meci amical din perioada de pregătire de vară, întâlnind FC Universitatea Craiova 1948, formație patronată de Adrian Mititelu, nou promovată în Liga a 2-a.

Echipa din Bănie s-a impus cu 2-0 (1-0), în prima repriză, în minutul 45, Farul ratând însă un penalty, prin Ion Cărăruș.

Golurile au fost marcate de Bălan (30, 50).

Pentru această întâlnire, antrenorul nostru, Ianis Zicu, a decis să nu apeleze la serviciile a cinci jucători de bază, Paul Antoche, Ștefan Lică, Antonio Cruceru, Alexandru Stoica și Dan Panait. Prima repriză a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porți, echipa noastră având câteva oportunități importante de a deschide scorul, Ion Cărăruș – șut din lovitură liberă puțin pe lângă poartă, Denis Hordouan – blocat în fața porții și Ionuț Ursu – lovitură de cap pe lângă poartă. Golul a venit însă în poarta apărată de Andrei Udeanu, craiovenii marcând prin Claudiu Bălan. Chiar înainte de pauză, constănțenii au avut șansa egalării, beneficiind de o lovitură de pedeapsă acordată după un fault asupra lui Răzvan Greu, însă șutul lui Ion Cărăruș a fost parat de portarul oltean. În repriza secundă, FC U Craiova 1948 a mărit diferența prin același Claudiu Bălan, iar până la final a mai ratat câteva ocazii mari. Scorul a rămas neschimbat până la ultimul fluier, craiovenii câștigând cu 2-0. În formația noastră au evoluat după pauză și juniorii Cosmin Stroescu (18 ani) și Ionuț Pelivan (16 ani), care au debutat astfel la seniori în tricoul alb-albastru, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.


Ianis Zicu, principalul formației de pe litoral, a jucat cu: Udeanu (46 Eșanu) – Leca (77 Rus), Cană, Ursu (77 Stroescu), I. Coman – Chindriș, Cărăruș (77 Ciolacu), Greu – Pirciu (46 Pelivan, 68 Șerbănescu), Gherghiceanu (62 Banyoi), Hordouan.

În primul amical al verii, „marinarii“ au cedat cu 0-6 în disputa cu echipa națională de tineret a României.

Sursa foto: Facebook (FC Universitatea Craiova 1948)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii