Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, victorie mare în deplasare cu FCSB

ro

27 Feb, 2022 23:01 2578 Marime text
 
  • În clasament, echipa de pe litoral e pe locul șase (ultima poziție care duce în play-off), la trei lungimi în fața următoarei clasate, FC Argeș, cu două etape înaintea încheierii sezonului regular.

Farul Constanța a susținut în această seară meciul din etapa a 28-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare FCSB, a doua clasată.
 
Partida s-a încheiat cu victoria echipei de pe litoral (2-0), un succes mare pentru Farul din perspectiva luptei de calificare în play-off, în care e angrenată.
 
Au înscris Jefte Betancor (42) și Virgil Ghiță (58).

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, a jucat cu: Aioani - Boboc (56 Dussaut), V. Ghiță, Larie (cpt.), De Nooijer - Radaslavescu (73 Sîrbu), Mladen, Grameni - Betancor (86 Buta), Ad. Petre (72 A. Pitu), Omoh (56 R. Moldoveanu).

Victorie fabuloasă reușită de formația noastră în deplasare cu FCSB, 2-0, după un meci în care diferența de scor putea fi mult mai mare. Farul a început decisă să obțină cele trei puncte care îi ofereau șanse mari de a obține calificarea în play-off, iar raportul ocaziilor la poarta lui Vlad a fost 10-1 ! Betancor în min.42 cu un șut plasat din 14m și Ghiță în min.59 cu o execuție imparabilă la colțul lung de la 12m au marcat cele două goluri ale alb-albaștrilor care au adus cele trei puncte. O partidă în care juniorii Grameni și Radaslavescu au fost poate cei mai buni de pe teren, jocul lor la mijlocul terenului fiind cu adevărat impecabil, se arată pe site-ul oficial al Farului.

Pentru Farul nu au putut evolua în acest meci, din diverse motive, Artean, Purece, Iancu, Ciobanu și Nedelcu.

FCSB (antrenor, Anton Petrea): Vlad - Ov. Popescu, Vinicius (83 Miron), Cristea, S. Șerban (60 Keșeru) - Tănase, Edjouma (60 Perianu), Oct. Popescu - Cordea, Dumiter (46 Stoica), Coman (46 V. Gheorghe).

În clasament, Farul e pe locul șase (ultima poziție care duce în play-off), cu 45 de puncte, la trei lungimi în fața următoarei clasate, FC Argeș.
 
În etapa viitoare, penultima a sezonului regular, Farul va juca pe teren propriu cu FC Botoșani, joi, 3 martie, de la ora 18.00.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii