Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța U-16, la un pas de finala Cupei Elitelor. În semifinala cu FCSB, portarul Andrei Maer a apărat un penalty (GALERIE FOTO)

ro

01 Apr, 2023 16:06 4425 Marime text
Sursa foto: Academia Hagi
 
  • Înainte de semifinale, echipa constănțeană a eliminat Petrosport Ploiești U-16 (1-0), FC Argeș U-16 (2-0) și Progresul Spartac U-16 (6-0).
 
Echipa Under-16 de la Farul Constanța a luat o opțiune importantă pentru calificarea în finala Cupei Elitelor de la această categorie de vârstă.
 
Antrenați de Stere Banoti, „marinarii“ (jucători născuți după 1 ianuarie 2007) se duelează în penultimul act, în dublă manșă, cu FCSB U-16, iar în tur, pe teren propriu, echipa de pe litoral s-a impus cu 2-0 (1-0). Au marcat Alexandru Stoian (14) și John Dumitra (80). Farul U-16 a jucat cu: Maer - Munteanu, Dumitra, Cornei, Rîpeanu - Nechifor, Marchidan (69 Brucă) - Sima (56 Avramescu), Doicaru (41 Birbic), Stoian - Somandru (75 Berchez). Rezerve neutilizate: Frățilă - Coman, Popeșteanu, Manea. Manșa secundă este programată pe 26 aprilie. Înainte de semifinale, echipa constănțeană a eliminat Petrosport Ploiești U-16 (1-0), FC Argeș U-16 (2-0) și Progresul Spartac U-16 (6-0).
 
Antrenorul Stere Banoti s-a declarat mulțumit de rezultat, nu însă și de jocul elevilor săi. „În primul rând, ne bucură rezultatul. Am câștigat, continuând seria victoriilor, însă mă supără foarte tare jocul. Chiar dacă ne-am impus cu 2-0, am suferit foarte mult. Altfel mi-aș fi dorit să se deruleze această partidă. Nu cred că succesul din etapa trecută, venit în prelungiri, a fost un semnal de alarmă pentru acum, din contra, a arătat atunci că avem o mentalitate de învingători și credem în victorie până la ultimul fluier al arbitrului. Așa am reușit să întoarcem rezultatul. Acum, contra FCSB, fiind și Cupă, a fost o presiune mai mare pe băieți, desi nu ar fi trebuit, pentru că noi veneam după rezultate foarte bune. Din punctul meu de vedere, suntem echipa cea mai bună, am demonstrat-o și trebuie să avem o altă atitudine. Portarul Maer ne-a ajutat (n.r. a apărat și un penalty), face parte din echipă, este un jucător important, ca toți, de altfel. Când câștigăm, toți ne bucurăm, când e un moment mai dificil ne-a ajutat acum Andrei și ne bucurăm. Obiectivul nostru e să câștigăm toate trofeele puse în joc, aceasta e mentalitatea Academiei, de a fi cei mai buni“, a menționat Stere Banoti, la Farul TV.
 
„Am avut un meci greu și suntem fericiți că am câștigat. Sperăm să ne impunem și în retur, să ajungem în finală și să ne adjudecăm Cupa. Mă bucur să-mi ajut echipa și sper să am cât mai multe intervenții bune. Luptăm pe toate planurile și vrem să câștigăm toate trofeele“, a punctat portarul Andrei Maer.
 
„Sperăm să ajungem în finală și să o și câștigăm. Sunt foarte fericit că am și marcat și îi mulțumim lui Maer că a apărat penalty-ul. Ne bucurăm că ne impunem în toate meciurile și țintim la toate trofeele“, a spus și John Dumitra.           
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
Citește și:
 
Andrei Maer, de la Academia Hagi
Copilul care a intrat pe teren cu Moţi, la meciul România - Lituania, e din Constanţa (galerie foto+video)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii