Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Surpriză pentru Gheorghe Hagi. „M-a emoționat 200%! A fost unul dintre idolii mei, cu care am crescut“

ro

14 Feb, 2023 00:00 2521 Marime text
 

 
  • După egalul de la Pitești, bilanțul „marinarilor“ în ultimele nouă meciuri din Superligă jucate în deplasare e de patru victorii, patru egaluri și un eșec.
 
Cu cinci meciuri înaintea încheierii sezonului regular al Superligii, Farul Constanța conduce în clasament cu două puncte avans față de formația de pe locul secund, campioana în exercițiu, CFR Cluj.
 
În etapa a 25-a, „marinarii“ au remizat fără goluri în deplasare cu FC Argeș. „Ne-am dorit să marcăm. Nu am început meciul așa cum plănuisem, parcă ei ne-au creat o presiune în jumătatea noastră, știam că va veni. Apoi, ușor-ușor, am reglat lucrurile, dictând ritmul și intensitatea jocului. Am controlat partida, având posesie, am făcut presiune pe mingi pierdute. Ne-am creat unele situații și puteam marca. Probabil nu am fost așa inspirați în ultimii 30 de metri, atacanții, mijlocașii, lateralii care au ajuns în acele poziții. Poate și starea terenului a influențat și el. Sunt fericit că nu am luat gol, e important. Știam că va fi un meci foarte greu, toate sunt așa. Păcat însă că nu am marcat, când nu înscrii nu câștigi meciul“, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.
 
Farul Constanța, remiză cu FC Argeș. „Marinarii“ au două puncte în plus față de CFR Cluj (GALERIE FOTO)

Pe 5 februarie, a fost ziua de naștere a lui Hagi, „Regele“ împlinind 58 de ani, iar, cu ocazia acestui eveniment, clubul argeșean i-a făcut câteva cadouri, pe care i le-a înmânat pe teren, înaintea de startul partidei, Daniel Stanciu, directorul executiv al FC Argeș.  
 
„Gheorghe Hagi a primit din partea noastră un cadou pentru ziua sa de naștere. Pe lângă tricoul de joc și o poză de colecție cu el și Dobrin, colorizată de Fost, i-am oferit și revista «Atac la Rege». Ce cadou poate fi mai frumos pentru un Rege decât povestea scrisă a Regelui de la care a moștenit coroana?“, se arată pe pagina de Facebook a FC Argeș.  
 
„M-a emoționat 200%, Dobrin a fost unul dintre idolii mei, cu care am crescut. Cine n-a crescut cu el, când era copil, sau cu Ilie, Dumitru, Iordănescu, nea Mircea? Cei din 70 au fost idolii noștri, așa că respect total. După aceea, că am jucat și noi bine și suntem idoli pentru alții, Doamne ajută, mulțumesc și să ne dea sănătate!“, a comentat Hagi, la conferința de presă a meciului FC Argeș - Farul. 
 
„Am câștigat respectul adversarilor“

După egalul de la Pitești, bilanțul „marinarilor“ în ultimele nouă meciuri din Superligă jucate în deplasare e de patru victorii, patru egaluri și un eșec (acel 0-4 cu FC Hermannstadt, pe 10 decembrie 2022). 
 
„Adversarii ne respectă, am câștigat acest lucru prin evoluții. Sperăm să ne menținem pe aceeași linie, pe același drum pe care suntem. Asta vorbescu mereu cu jucătorii și vrem ca rezultatele, victoriile, să vină în continuare. Niciun meci nu seamănă cu altul. Trebuie să analizăm adversarii, să pregătim foarte bine partidele și să fim mai buni ca oponenții. În fotbal, trebuie să ataci și să marchezi, altfel nu ai cum să câștigi. Cred că vor fi multe echipe la luptă pentru vârful clasamentului. Vedem cine va fi mai bun. Noi îi respectăm pe toți. În fotbal e posibil orice. Vrem ca Farul să devină un club puternic sub toate aspectele, atât administrativ, cât și tehnic. Indiferent dacă e cu mine sau cu altcineva, cu alții, trebuie să arate foarte bine. Acesta e obiectivul nostru, să creăm un club foarte competitiv la Constanța“, a mai spus Gheorghe Hagi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța, Fotbal Club Argeș Pitești)
 
Citește și:

În următoarea partidă din Superligă, Farul Constanța întâlnește acasă Petrolul Ploiești. Cât costă biletele de intrare la meci
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii