Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - FC Botoșani Gică Hagi - „Vrem să facem un meci foarte bun și să câștigăm“ (VIDEO)

ro

03 Dec, 2022 13:12 2898 Marime text


Farul Constanța susține duminică, 4 decembrie, meciul din etapa a 19-a a Superligii, întâlnind pe teren propriu, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, FC Botoșani.

Formația de pe litoral este pe locul întâi în clasament, cu 41 de puncte, în timp ce echipa oaspete ocupă poziția a 12-a, cu 20 de puncte.  

Așa cum am făcut și până acum, luăm fie care meci în parte. Pe finalul anului, disputăm patru meciuri într-un timp scurt, de 12 zile. Încercăm să câștigăm. Sperăm să revenim farte bine după pauza competițională. Vrem să facem un meci foarte bun, jucăm acasă, ne dorim cele trei puncte. Întâlnim o echipă cu experiență mare în prima ligă, care joacă bine. FC Botoșani e periculoasă, bună pe atac rapid, capabilă să facă rezultate bune și acasă, și în deplasare. Trebuie să fim atenți la tot ce facem în teren, atât ofensiv, cât și defensiv. Încercăm să facem jocul nostru și să câștigăm. Sperăm să fim noi în teren, a declarat Gheorghe Hagi, manegrrul tehnic al Farului.   

 
Pentru această confruntare, echipa gazdă nu îi are disponibili pe Dragoș Nedelcu și Louis Munteanu.

Meciul de mâine a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Ionuț Larie, căpitanul echipei, și Denis Alibec, golgeterul „marinarilor“, ale căror declarații le găsiți mai jos.      

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii