Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - CFR Cluj Gică Hagi - „Încercăm să facem un meci foarte bun și să câștigăm. Sunt puncte importante“ (VIDEO)

ro

15 Dec, 2021 15:18 3599 Marime text
 
  • „Marinarii“ nu pot conta în această partidă pe trei jucători, doi fiind accidentați, iar unul suspendat.
 
 
Farul Constanța dispută joi, 16 decembrie, meciul din etapa a 20-a a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, de la ora 20.30, CFR Cluj, campioana en-titre a României și liderul la zi al clasamentului, cu 51 de puncte.

De cealaltă parte, „marinarii“ se află pe locul șapte în clasament, cu 29 de puncte.

Încercăm să facem un meci foarte bun, să ne impunem și să dăm ritmul și intensitatea jocului, să fim noi și să câștigăm. Sunt puncte importante în lupte noastră de a acumula cât mai multe și de a fi acolo sus. Sperăm să fim în forma din ultimele partide, în care am practicat unm fotbal bun și am avut rezultate pozitive, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.


„Marinarii“ nu pot conta în acest meci pe Boboc, Dussaut (accidentați) și Romario Pires (suspendat).

Meciul de mâine a fost prefațat, din partea Farului, și de jucătorii Ionuț Larie (căpitanul echipei) și Sebastian Mladen, ale căror declarații le urmăriți mai jos. 

La întâlnirea cu presa de astăzi, Gică Hagi a vorbit și despre conferința de presă de după meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa trecută, fiind nemulțumit de tenta care s-a dat într-un articol.

Ce s-a scris de conferință eu nu am fost de vină cu absolut nimic. Din contră, am onorat cu prezența. Dar nu a fost niciun ziarist la conferință, ci doar o cameră, din păcate, la nivelul Ligii 1. S-a scris total eronat, cu tentă, vizavi de mine. Eram singur la conferință și am avut bunul simț și modestia să vorbesc, chiar dacă în camera de conferințe era doar un cameraman. E păcat că în Liga 1 s-a ajuns la acest nivel. La acea conferință, cu toată modestia mea, mergea un anume Gheorghe Hagi. S-a scris apoi ce conferință a făcut Hagi, de 40 de secunde… De fapt, însă, nu aveam cui să-i vorbesc. Dar asta e, mergem înainte, se întâmplă, suntem în România, a spus Hagi.     


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii