Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Echipa națională George Pușcaș, accidentat, înlocuit cu un jucător de la Farul Constanța

ro

19 Mar, 2023 12:11 1681 Marime text

Un al treilea jucător de la Farul Constanța (echipa de pe locul întâi în Superligă) - după atacantul Denis Alibec și mijlocașul Tudor Băluță - a fost convocat la echipa națională a României, pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din strartul campaniei de calificare la Campionatul European din 2024.

Este vorba de tânărul atacant Louis Munteanu, chemat de la selecționata de tineret, pentru a-l înlocui pe George Pușcaș, accidentat.
 

George Pușcaș s-a accidentat ieri, la echipa de club, și nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naționale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util și astfel s-a renunțat la venirea lui în țară. În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanța fusese convocat la naționala U21. Staff-ul echipei naționale îi urează lui George Pușcaș recuperare rapidă și îl așteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!, este mesajul de pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.  

UPDATE:

Pe lângă Denis Alibec, Tudor Băluță și Louis Munteanu, alți doi fotbaliști de la Farul au fost convocați la echipele naționale de seniri: David Kiki și Rolandas Barvykas, la Naționala Beninului, respectiv a Lituaniei.

Sursa foto: Farul Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii