Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Domină întrecerea Voleibaliștii de la Academia Tomis Constanța, pe locul întâi, cu victorii pe linie, în Divizia A2 (GALERIE FOTO)

ro

09 Dec, 2021 00:00 1714 Marime text

 
  • Turneul al doilea al campionatului s-a disputat la Constanța, la Complexul Sportiv „Tomis“.
 
Echipa masculină a Academiei de Volei Tomis Constanța își continuă parcursul fără greșeală în Seria Est a Diviziei A2, în care, după două turnee desfășurate, ocupă primul loc în clasament, cu punctaj maxim în cele șase meciuri jucate.
 
Clasamentul arată astfel: 1. Academia Tomis - 18p, 2. CSM Suceava - 11p, 3. Știința Bacău - 4p, 4. CSM Rm. Sărat - 3p. Echipa de pe litoral are șase victorii, 18-3 la seturi, fiecare succes aducându-i câte trei puncte, după ce meciurile au fost câstigate numai cu 3-0 sau 3-1. Turneul al doilea al campionatului s-a disputat la Constanța, la Complexul Sportiv „Tomis“, iar Academia Tomis a înregistrat rezultatele: 3-0 cu CSM Râmnicu-Sărat și Știința Bacău și 3-1 cu CSM Suceava.
 
După două sezoane în care nu au jucat niciun meci pe teren propriu, voleibaliștii Academiei Tomis au revenit acum în propriul fief, iar victoriile înregistrate le-au consolidate poziția de lideri în clasament.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a Academiei de Volei Tomis Constanța.

 
Citește și:
 
Echipele Academiei de Volei Tomis Constanţa au demarat noul sezon. Meciuri în Divizia A2 şi la mini-volei (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii