Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în fotbalul constănțean S-a stins din viață Constantin Tâlvescu, simbol al FC Farul

ro

19 Aug, 2020 12:00 6361 Marime text
  • Constantin Tâlvescu a fost jucător și antrenor la FC Farul Constanța, club pe care l-a slujit cu devotament.  

Sportul și fotbalul constănțean sunt din nou în doliu, după ce s-a stins din viață, la vârsta de 84 de ani, Constantin Tâlvescu, fost mare jucător și antrenor, simbol al FC Farul.

A slujit clubul constănţean atât ca jucător (fiind unul dintre fundaşii centrali de mare valoare ai „marinarilor“), cât şi ca antrenor, remarcându-se în special ca un neobosit căutător şi şlefuitor de talente.

Din mâinile sale au ieşit generaţii întregi de jucători.

Constantin Tâlvescu a activat la Farul şi ca şef al centrului de copii şi juniori, dar a antrenat şi la echipa mare.

Sicriul cu trupul neănsuflețit se află depus actualmente la Casa Albastră, la etaj, iar înmormântarea va avea loc vineri, la Cimitirul din Palas.

Mesaje de condoleanțe au trimis și FC Farul, și FC Viitorul și Academia Hagi.

Familia alb-albastră regretă trecerea în eternitate a celui care a fost și va rămâne unul dintre simbolurile FC Farul, Constantin Tîlvescu. Fost jucător timp de aproape un deceniu la Constanța, căpitan al echipei, antrenor în cadrul Centrului de copii și juniori și la echipa de seniori, și-a lăsat amprenta asupra fotbalului constănțean. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Rămas bun, Constantin Tâlvescu!

Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și FC Viitorul Constanța regretă trecerea în neființă, la 84 de ani, a fostului antrenor constănțean Constantin Tâlvescu, care a pregătit generații întregi de jucători. Suntem alături de familia fostului tehnician în aceste momente dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Citește și:

Constantin Tâlvescu, simbol al FC Farul, a împlinit 80 de ani „Un om exemplar şi un profesionist desăvârşit” (galerie foto)

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii