Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce sume a premiat municipalitatea performanțele CS Marina Constanța și ale BC Athletic Neptun și Phoenix CSU Simona Halep (DOCUMENTE)

ro

31 Dec, 2021 00:00 3301 Marime text
 

 
  • La Campionatul Mondial de Ju Jitsu, desfășurat la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, doi reprezentanți ai CS Marina Constanța au urcat pe podium.
  • Formația feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep s-a clasat pe locul trei național în sezonul 2021/2022 al Cupei României la baschet 3X3.
  • Echipa masculină BC Athletic Neptun Constanța a cucerit în acest sezon Cupa României la baschet 3X3 (pentru al doilea an la rând), dar a triumfat și în Liga Națională de baschet 3X3.
 
În ultima ședință ordinară a Consiliului Local al municipiului Constanța au fost aprobate și proiectele de hotărâre privind alocarea unor sume din bugetul local pentru premierea sportivilor și a antrenorilor de la CS Marina Constanța, BC Athletic Neptun Constanța și Phoenix CSU Simona Halep Constanța care au obținut performanțe deosebite în competițiile în care au participat în acest an.
 
La Campionatul Mondial de Ju Jitsu, desfășurat la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, doi reprezentanți ai CS Marina Constanța au urcat pe podium. David Rizu a cucerit medalia de aur, devenind astfel campion mondial, la categoria Under-16 (cadeți), -50 kg, iar Daria Kraus a ocupat locul doi, devenind vicecampioană a lumii, la aceeași categorie de vârstă, dar la -52 kg. Cei doi, împreună cu antrenorul Emil Sorin Bucur, au fost premiați cu suma de 7.350 de lei, cu TVA inclus, astfel: David Rizu - 2.750 de lei, Daria Kraus - 1.850 de lei, Emil Sorin Bucur - 2.750 de lei.
 
Formația feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep s-a clasat pe locul trei național în sezonul 2021/2022 al Cupei României la baschet 3X3, o întrecere obligatorie pentru toate echipele care participă în Liga Națională. Pentru premierea acestei performanțe, a fost alocată suma de 7.500 de lei, cu TVA inclus, care a fost împărțită la cinci persoane, Bianca Maria Fota, Denisa Ioana Fota, Nicoleta Andreea Mititelu, Margareta Cristina Ion (jucătoare) și Cristian Mănăstireanu (antrenor) primind câte 1.500 de lei.
 
Totodată, aleșii locali au aprobat alocarea sumei de 65.600 de lei, cu TVA inclus, pentru premierea echipei masculine BC Athletic Neptun Constanța, care, în acest sezon, a cucerit Cupa României la baschet 3X3 (pentru al doilea an la rând), dar a triumfat și în Liga Națională de baschet 3X3. Suma a fost împărțită astfel: pentru performanța din Liga Națională - 39.200 de lei - Adrian Trandafir, Cristian Mâinea, Andrei Oprean, Vlad Corpodean, Cezar Bărăgău (jucători) - câte 4.000 de lei, Alexandru Olteanu (antrenor principal al sportivilor seniori) - 12.000 de lei, Alina Șerban (antrenor secund) - 4.800 de lei, Alexandru Oltean (kinetoterapeut) - 2.400 de lei; pentru performanța din Cupa României - 26.400 de lei - Cristian Mâinea, Daniel Mâinea, Vlad Corpodean, Cezar Bărăgău (jucători) - câte 3.000 de lei, Alexandru Olteanu (antrenor principal al sportivilor seniori) - 9.000 de lei, Tatiana Gallova (antrenor secund) - 3.600 de lei, Alexandru Oltean (kinetoterapeut) - 1.800 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Facebook (CS Marina Constanța, BC Athletic Neptun, Phoenix CSU Simona Halep)   

 
Citește și:
 
CS Marina Constanţa
David Rizu - campion mondial la Ju Jitsu, Daria Kraus - vicecampioană a lumii

  
Clasată pe locul trei la Cupa României, Phoenix CSU Simona Halep va ajuta o familie cu nevoi speciale din județul Constanța (GALERIE FOTO)
 
Vlad Corpodean, MVP
Athletic Neptun Constanţa a câştigat din nou Cupa României la baschet 3X3 (GALERIE FOTO)

 
Totul despre Clubul Sportiv Municipal Constanța. Cine este director general interimar. Secțiile, culorile și sigla noii structuri (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii