Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța, înfrângere după o repriză de prelungiri. „Ce s-a întâmplat la Timișoara... e trist pentru baschet“

ro

04 Dec, 2022 12:58 1453 Marime text
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța a disputat partida din deplasare cu SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara, din Liga Națională.

Pe fondul unui joc curajos al echipei de pe litoral, gazdele s-au impus greu, după o repriză de prelungiri, scor 88-83.

La pauză, a fost 37-35 pentru CSM Constanța, iar după cele patru sferturi s-a înegistrat 74-74. În prelungiri, formația timișoreană a avut câștig de cauză cu 14-9.

Oaspeții au fost nemulțumiți însă de mai multe aspecte extra-baschetbalistice de la meci. 


CSM Constanța face un meci curajos pe malul Begăi, dar cedează după o repriză de prelungiri, 88-83. Ne-am fi dorit ca bucuria baschetului pe care l-am prestat să nu aducă în ecuație alți factori decât mingea si panoul de baschet... însă seara aceasta mai trece în istoria Ligii Naționale un meci pe care oricât l-am analiza, nu am vorbi despre baschet într-un final. Vom continua să respectăm baschetul și să dăm tot ce e mai bun din noi în orice circumstanță, pentru că, așa cum ne-am autodepășit în această seară, o vom face în continuare ca și echipă.
 
Ne așteaptă dueluri tari iar nivelul de joc la care echipele de baschet din Liga Națională au ajuns, ar trebui să se reflecte în toate aspectele jocului și în fiecare factor care contribuie la spectacolul din teren. Rămânem optimiști și vom munci mai mult ca să facem tot ce depinde de noi!
 
Sperăm ca sălile de baschet să atragă oameni care iubesc și respectă baschetul. O seară care ne face să îi privim pe fanii noștri cu admirație și respect pentru felul în care se manifestă atât în fața noastră cât și a adversarilor. Ce s-a întâmplat la Timișoara... e trist pentru baschet, pentru respectul față de joc și față de toți cei care vin în sălile de baschet. Putem mai mult, vrem să credem că putem fi mai buni decât atât! Felicitări jucătorilor noștri pentru dăruire și pentru calmul cu care au tratat toate întâmplările care cu greu se regăsesc într-o sală de baschet! Felicitări tuturor care încă mai respectă baschetul!, este mesajul clubului de pe litoral.

 
Pentru CSM Constanța au marcat: Nathan Johnson – 27p, Mario Lazăr – 17p, Egidijus Mockevicius – 12p, Vytenis Cizauskas – 10p, Jarid Rhodes – 6p, Jakob Lovrenk – 6p, Andrei Oprean – 3p și Vlad Corpodean – 2p.

Sura foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii