Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Adelina Panaet participă la Campionatul European de cros

ro

09 Dec, 2022 10:38 1488 Marime text
 
Noi meciuri sau participări în competiții pentru sportivii și echipele CSM Constanța.


Baschet seniori

După meciul pierdut la diferență de două puncte (87-89), acasă, cu Dinamo București, CSM Constanța susține un nou meci pe teren propriu în Liga Națională. Sâmbătă, 10 decembrie, tot de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“, echipa constănțeană (locul 6, cu 10 puncte) întâlnește Steaua București (locul 7, cu același număr de puncte).

Baschet senioare

Fetele antrenate de Tatiana Gallova vor avea un test important în deplasarea de la Brașov, din Liga Națională, unde vor întâlni CSTBv CSU Olimpia. Meciul este programat luni, 12 decembrie, de la ora 16.00. În clasament, CSM Constanța ocupă locul 6, cu nouă puncte, în timp ce formația brașoveană e pe poziția a treia, cu zece puncte.    

Baschet juniori U-14 (masculin) și U-16 (feminin)

În weekend, juniorii U-14, antrenați de Norbert Kovasch, se vor deplasa la București, unde vor susține trei meciuri în decurs de două zile, în timp ce fetele pregătite de Alina Șerban vor juca o dublă manșă cu Leii București, la Constanța, în Sala „Tomis“ (strada Flămânda).

Handbal seniori, juniori 1 și 2

CSM Constanța va închide meciurile din 2022 din Liga Zimbrilor pe teren propriu. Duminică, 11 decembrie, de la ora 17.30, CSM Constanța (locul 2, cu 32 de puncte) va întâlni Steaua București (locul 5, cu 28 de puncte), meci transmis în direct de Pro Arena.

Luni, 12 decembrie de la ora 13.00, băieții antrenați de Enis Murtaza vor întâlni la Buzău în Divizia A HC Buzău DivA.

Juniorii 1 vor juca în deplasare pe terenul CS Medgidia, pe 10 decembrie, în timp ce juniorii II vor întâlni CSS Călărași la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, duminică, 11 decembrie, de la ora 13.00.

Volei seniori și senioare

Fetele antrenate de Radu Began și Florin Voinea vor întâlni CSM Focșani în Divizia A2 (eșalonul secund din România). Meciul este programat sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 13.00, la Sala „Tomis“ din Constanța.

Băieții antrenați de Răzvan Parpală se vor deplasa la Suceava pentru meciul de sâmbătă, 10 decembrie, cu CSM Suceava, din Divizia A1.

Atletism

Adelina Panaet face parte din lotul României care este prezent la Campionatul European de cros. Adelina Panaet va fi componentă a ștafetei mixte de 4x1500 m, competiția desfășurându-se la Piemonte - La Mandria Park, în Italia, duminică, 11 decembrie

Box

Boxul revine în ring la Campionatul Național pentru seniori. Sportivii CSM Constanța sunt prezenți între 5 și 10 decembrie la întrecerea de la Târgu Jiu, Erson Huseim (la categoria 51 kg) și Marian Alexandru Buleu (la categoria 67 kg) calificându-se în semifinale și asigurându-și astfel medalia de bronz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii