Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE CS Medgidia, victorie concludentă cu CS Dinamo Bucureşti II la turneul de la Buzău

ro

18 Mar, 2021 12:50 2489 Marime text
  • CS Medgidia a acumulat 27 de puncte, având nouă victorii şi două eşecuri în 11 partide.

Echipa masculină de handbal CS Medgidia (antremori, Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga) a debutat cu o victorie concludentă, astăzi, la turneul de la Buzău al Diviziei A, seria B, dispunând cu 38-26 (18-12) de CS Dinamo Bucureşti II, ultima clasată.
 

Handbaliștii noștri au debutat cu o victorie frumoasă, în cel de-al doilea turneu al returului campionatului Seriei B, învingând cu scorul de 38-26 pe CS Dinamo București.
 
Medgidia a fost la înălțime pe toata durata partidei, intrând și la pauză cu un avantaj de 6 goluri, scor 18-12. A fost o victorie frumoasă și de moral pentru meciurile următoare.
 
Mâine de la ora 14:00, Medgidia o întâlnește pe principala rivală a sa, CSM Alexandria.
 
Felicitări panterelor și mult succes în continuare!
 
Hai Medgidia!!!, este mesajul clubului din Medgidia.

 
În urma succesului de astăzi, CS Medgidia a acumulat 27 de puncte (nouă victorii şi două înfrângeri în 11 meciuri) şi se află pe locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu liderul CSM Alexandria.
 
A doua reprezentată a judeţului Constanţa în Divizia A, HC Dobrogea Sud II, joacă în etapa a 11-a diseară, de la ora 19.00, cu CSM Alexandria.

UPDATE:

HC Dobrogea Sud II a pierdut meciul cu CSM Alexandria, scor 27-39 (15-19).

În următorul meci, HCDS II joacă vineri, de la ora 20.30, cu a treia clasată, CSM București,
 

Singurul obiectiv rămâne acela de a le oferi posibilitatea tinerilor handbaliști de la Academia HC Dobrogea Sud să crească în valoare, în perspectiva pasului către prima echipă a clubului, se arată pe site-ul oficial al clubului de pe litoral 


La Buzău, directorul tehnic al academiei, Aihan Omer, și antrenorul Enis Murtaza au la dispoziție 11 jucători: Chilianu, Preda, Paraschiv – portari, Ștefan, Pavlov – extreme dreapta, Teodorescu – inter dreapta, Popa, Soare – pivoți, Cutura – centru, Ablachim – inter stânga, Chifor – extremă stânga. Doi jucători, Ostace și Stănescu, au fost cooptați în lotul mare pentru meciul cu CSM București din Liga Zimbrilor, iar Bruj este accidentat.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii