Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cosmin Iancu, Laurențiu Mihalcea, Crina Orleanu CS Farul Constanța, pe podium și la Campionatul Balcanic de culturism și fitness

ro

19 Jun, 2021 00:00 3185 Marime text
 

 
  • Echipa României a cucerit 62 de medalii la Campionatul Balcanic de culturism și fitness.
 
Desfășurat la Drobeta Turnu Severin, Campionatul Balcanic de culturism și fitness a fost un succes pentru echipa României, care a cucerit 62 de medalii, din care 26 de aur, 16 de argint și 20 de bronz. Mai mult, România a obținut al cincilea titlu de campioană balcanică la culturism și fitness.
 
La aceste performanțe au contribuit și reprezentanți ai CS Farul Constanța, care au urcat pe podium prin Cosmin Iancu, Laurențiu Mihalcea și Crina Orleanu. La seniori, Cosmin Iancu a devenit campion balcanic la culturism classic, categoria 1,71 m, el impunându-se apoi și la open. La juniori 2, Laurențiu Mihalcea a cucerit aurul la culturism, în timp ce Crina Orleanu a devenit campioană la bikini fitness (categoria 1,69 m) la junioare mari, iar la senioare a cucerit bronzul la bikini fitness - categoria 1,67 m și la perechi. 
 
„Au participat sportivi din 13 țări, iar organizarea a fost una de succes. Rezultatele sportivilor noștri ne mulțumesc. Așteptăm acum Campionatul Național, programat în luna septembrie, la Sibiu“, a declarat Sorin Bașturea, directorul CS Farul Constanța.
 
La Campionatul Balcanic a fost prezent și președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, dr. Rafael Santonja care a onorat invitația președintelui Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
CS Farul Constanţa
Cosmin Iancu, din nou vicecampion european la culturism clasic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii