Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copii ucraineni, alături de fotbaliști din Academia Hagi și de Gheorghe Hagi, de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului

ro

21 Nov, 2022 11:03 1581 Marime text

De Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, eveniment sărbătorit în fiecare an de UNICEF pentru a marca adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului, trei copii ucraineni au participat la un eveniment de fotbal la Academia Hagi, la care a fost prezent și Gheorghe Hagi, ambasador național al UNICEF Romania.

Suntem alături de copiii care suferă în urma conflictului din Ucraina. Trei dintre aceștia au fost primiți în mijlocul juniorilor din cadrul Academiei Hagi și au petrecut clipe de neuitat alături de Gheorghe Hagi, ambasador național al UNICEF Romania. Aceasta e echipa mea!, se arată pe pagina de Facebook a Farului Constanța.  

 

O lecție de fotbal pentru copiii români și ucraineni. Împreună cu Gheorghe Hagi, Ambasadorul Național UNICEF în România, și echipa Farul Constanța, am organizat un antrenament de fotbal memorabil pentru o echipă de copii români și ucraineni. De Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, și în fiecare zi, trebuie să ne aducem aminte cât de important este să construim o societate incluzivă pentru fiecare copil. Suntem cu toții în aceeași echipă!, este mesajul UNICEF Romania.


Sursa foto: captură Facebook UNICEF Romania
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii