Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Alin Larion a participat, în Bahrain, la Ziua Națională a Sportului. Activități în Circuitul Internațional de Formula 1 (GALERIE FOTO)

ro

10 Feb, 2023 00:00 1557 Marime text
 

 
  • Alături de alți cinci profesori, de diferite naționalități, Alin Larion a fost și keynote speaker la simpozionul internațional „Sportul pentru toți și provocările contemporane în al treilea mileniu“.
 
Constănțeanul Alin Larion, membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale Sportul pentru Toți, dar și președinte al Comisiei de Cercetare și Educație a forului, a participat, în Bahrain, la o serie de activități prilejuite de cea de-a șaptea ediții a Zilei Naționale a Sportului, eveniment desfășurat sub înalt patronaj.
 
Federațiile sportive de specialitate și-au prezentat activitățile, de Ziua Sportului, în Circuitul Internațional de Formula 1 Bahrain.
 
Alături de alți cinci profesori, de diferite naționalități, Alin Larion a fost și keynote speaker la simpozionul internațional „Sportul pentru toți și provocările contemporane în al treilea mileniu“.

Constănțeanul Alin Larion, ales membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale Sportul pentru Toți (GALERIE FOTO)
 
„Două zile pline de activități în Bahrain, cu ocazia celei de-a 7-a ediții a Zilei Naționale a Sportului sub patronajul Federației Internaționale Sportul pentru Toți - a președintelui Isa bin Mohammed Abdulrahim și Alteța Sa Regală Prințul Salman bin Hamad Al Khalifa, prințul moștenitor și prim-ministru în promovarea activităților sportive.
 
Am avut ocazia să particip la Ziua Sportului în Circuitul Internațional de Formula 1 Bahrain, unde federațiile sportive de specialitate și-au prezentat activitățile împreună cu posibilitatea de a practica activități sportive diverse.
 
În cadrul programului s-a desfășurat și simpozionul internațional «Sportul pentru toți și provocările contemporane în al treilea mileniu», la care am contribuit în calitate de keynote speaker alături de alți 5 profesori din diferite părți ale lumii.
 
Au fost făcute recomandări în ceea ce privesc elemente de nutriție, calitatea vieții sau starea de bine prin intermediul activităților sportive“, este mesajul lui Alin Larion.
 
Constanța
Alin Larion și Antoanela Oltean, invitați speciali la o conferință organizată de o universitate din India (galerie foto)


Fost preşedinte al Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi, pe care a condus-o în perioada 2017-2021, prof.univ.dr. Alin Larion este prodecan al Facultății de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius” Constanța.
 
De asemenea, Alin Larion este antrenor de atletism la Constanța (cu elevi medaliați atât intern, cât și internațional), după ce a practicat acest sport între 1990 şi 2003, fiind multiplu campion naţional (la toate categoriile de vârstă) şi cucerind peste 90 de medalii la aceste întreceri.
 
Are 17 selecţii în lotul naţional al României, dintre care nouă la Jocurile Balcanice (unde a cucerit zece medalii), şapte la Cupa Europei (două medalii) şi una la un meci interţări. Pe 10 decembrie 2004, a fost distins cu Ordinul „Meritul Sportiv“ clasa a II-a de către Preşedinţia României. Pentru performanțele din carieră, Alin Larion a primit și carnetul de maestru al sportului. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Alin Larion) 
 
Citește și:
 
„Interesant, captivant, antrenant“
Constănțeanul Alin Larion, invitat - lector la o conferință internațională online (galerie foto)

 
Alin Larion, din Constanţa, ales preşedinte al Federaţiei Române Sportul pentru Toţi

Întâmpinat cu flori şi în sunet de tobe
Antrenorul Alin Larion a primit, în India, binecuvântarea unui elefant (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii