Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Colaborarea va fi cu beneficii de ambele părți“ Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ și ACS Victoria Delta Tulcea, cluburi partenere (galerie foto)

ro

27 Aug, 2020 00:00 3869 Marime text
  • Academia Hagi este academia numărul 1 din România, conform evaluării întocmite de Federația Română de Fotbal.
 
Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și-a mărit numărul cluburilor partenere, ACS Victoria Delta Tulcea devenind cel mai proaspăt partener al academiei numărul 1 din România, conform evaluării întocmite de Federația Română de Fotbal.
La parafarea noului parteneriat au fost prezenți, din partea grupării constănțene, Pavel Peniu (președinte Academia Hagi), Gheorghe Popescu (președinte FC Viitorul) și Zoltan Iasko (director sportiv FC Viitorul), în vreme ce gruparea tulceană a fost reprezentată de Emil Nanu (președinte ACS Victoria Delta Tulcea) și Iulian Nedu (vicepreședinte ACS Victoria Delta Tulcea). „Mă bucur că reușim să ne mărim numărul colaboratorilor. Sunt convins că parteneriatul cu ACS Victoria Delta Tulcea va fi cu beneficii de ambele părți“, a declarat președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu.

„Munca noastră a fost și este apreciată“

„Ne bucurăm că, după numai trei ani de la înființare, clubul nostru de fotbal reușește să încheie acest protocol de colaborare cu cea mai importantă Academie de Fotbal din România, semn că munca noastră a fost și este apreciată, ceea ce ne bucură, ne dă încredere, dar ne și responsabilizează și mai mult de aici încolo. Antrenorii, Emil Nanu, Iulian Nedu și Marius Carpov, vrem să mulțumim tuturor  celor care ne-au susținut până acum, mulțumim copiilor, mulțumim părinților!“, a afirmat Emil Nanu, fost fotbalist, printre alte echipe, și la FC Farul Constanța.

Sursa foto: Academia Hagi, Victoria Delta Tulcea

Citește și:

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ a încheiat un nou parteneriat cu un club de copii și juniori (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii