Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciclism Adrian Moldoveanu, de la CS Medgidia, pe podium la XCM Cheia MTB Challenge (GALERIE FOTO)

ro

22 Sep, 2022 11:46 1322 Marime text
 
Rutierii de la CS Medgidia continuă să obțină rezultate deosebite în întrecerile interne la care participă.

Adrian Moldoveanu, care e și antrenorul secției de ciclism a clubului din județul Constanța, a participat la XCM Cheia MTB Challenge, ocupând locul trei, iar la general fiind al cincilea.

Fie ploaie, fie vânt, Adrian Moldoveanu, antrenorul secției de ciclism. e mereu pe podium! Adi a reușit locul 3 la XCM Cheia MTB Challenge și locul 5 la general, pe un traseu dificil de 55 km, cu o diferență de nivel de 1500 de metri, pe o ploaie torențială, care a durat nu mai puțin de 3 ore. Cursa a fost spectaculoasă, fiind recunoscută ca încarcă cu adrenalină concurenții cu căţărări provocatoare, dar şi coborâri de mare viteză. Felicitări, Adi!, se arată pe pagina de Facebook a a CS Medgidia.  

 
La Royal Race Câmpina, au evoluat Ștefan Grigore și Alexis Ștefan Popescu, care s-au clasat pe locul patru, respectiv 8.
 

Ștefan Grigore și Alexis Ștefan Popescu au făcut o figură frumoasă la Royal Race Câmpina, una dintre cele mai pasionante și apreciate competiții de mountain bike din țară. Ștefan a încheiat cursa pe locul 4, în timp ce Alexis a terminat pe 8. Competiția le-a oferit multă adrenalină sportivilor noștri și multă motivație, pentru că fondurile strânse la acest concurs sunt 100% caritabile și redirecționate către copiii cu autism și altor grupuri de beneficiari cu nevoi special, arată CS Medgidia.


Sursa foto: CS Medgidia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii