Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana din Constanța Cătălina Ponor a fondat societatea Cătălina Ponor Olympics

ro

09 Jun, 2021 00:00 5346 Marime text
  • Firma Cătălina Ponor Olympics SRL are ca domeniu de activitate „activități sportive“.
 
În baza cererii nr. 32298 din data de 13 aprilie 2021 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată, conform art. 11 alin. (1) din OUG nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în Registrul Comerțului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările și completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Cătălina Ponor Olympics SRL.
 
După cum se arată în Monitorul Oficial, fondator și administrator al firmei este fosta mare gimnastă din Constanța Cătălina Ponor (33 de ani), multiplă campioană olimpică, europeană şi medaliată mondială, cetăţean de onoare al Constanţei. Sediul social al societății este în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Cătălina Ponor Olympics SRL are ca domeniu de activitate „activități sportive“, activitatea principală fiind „alte activități sportive“. Capitalul social e de 200 de lei, integral vărsat, total părți sociale - 20, a câte 10 lei fiecare.     
 
Medaliată de cinci ori la Jocurile Olimpice, iar în 2004, la Atena, triplă campioană olimpică, campioana din Constanța ocupă un loc de frunte în istoria gimnasticii mondiale. Sportiva de aur a Constanţei a avut puterea să revină în acest sport, după ce, iniţial, renunţase la activitatea competiţională. Prima dată, în 2012, reîntoarcerea sa, la vârsta de 25 de ani, a avut ca rezultat obţinerea a cinci medalii la Europene şi la Jocurile Olimpice.
 
În 2016, la o vârstă când alte gimnaste din România s-au retras de mult din activitate şi au alte preocupări, Cătălina a arătat în continuare foame de performanţă. A renunţat la o viaţă liniştită pentru a simţi din nou atmosfera de concurs şi aplauzele spectatorilor. După trei ani în care a stat departe de gimnastică, a revenit. Multe i s-au pus în cale, o operaţie, perioada de recuperare, însă nu a cedat. A urcat pe podium la Europene, iar la Jocurile Olimpice din Brazilia a prins ultimul act la bârnă. Sacrificiul ei şi aura olimpică i-au fost răsplătite cu onoarea de a fi portdrapelul României la Rio.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
#DobrogeaDigitală
Cătălina Ponor, multiplă campioană la gimnastică, mesaj de Ziua Dobrogei

 
Constanța
Joi, e ziua de naștere a marii campioane Cătălina Ponor. În urmă cu puține zile, a spus „Da!“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii