Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la CSM Constanța, a noua victorie la rând în Liga Națională (GALERIE FOTO)

ro

31 Jan, 2023 13:50 1076 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța își continuă parcursul fără greșeală în Liga Națională, înregistrând în meciul de pe teren propriu cu a doua clasată, FCC Baschet UAV Arad, a noua victorie consecutivă!
 
Gazdele s-au impus cu 76-68, după ce au condus și la pauză, cu 40-30, iar pe sferturi scorul a fost 16-13, 24-17, 17-19, 19-19.
    

Așii din mâneca CSM-ului și bluff-ul Aradului!

CSM Constanța obține a 9-a victorie consecutivă în Liga Națională și arată că meciul din tur a fost doar un incident pe un teren unde baschetul trăiește mai mult prin cuvinte grele decât prin spectacol.

CSM Constanța își continuă seria invincibilă în Liga Națională de Baschet Feminin și se impune în fața Aradului, 76-68, reușind cel de-al 9-lea succes consecutiv!

Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch au făcut o primă repriză excelentă, scor 40-30, și și-au ținut adversarele la distanță în următoarele două sferturi.

Miljana Dzombeta a ieșit la rampă, cu 26 de puncte, două recuperări și 9 pase decisive, iar Rebecca Tobin a încheiat meciul în double double, cu 21 de puncte și 10 recuperări! Alături de ele, au mai punctat și și-au adus aportul: Rivers 17 puncte, Bianca Fota 7p, Petrof 3p, Ardelean 2p, Podar, Cucu, Manea, Vitulova, Croitoru. Încă o victorie de podium!

Felicitări, fetelor și staff-ului! Mulțumim, suporterilor! Revenim în Sala Sporturilor la mijlocul lunii februarie atunci când CSM Constanța se pregătește să înfrunte liderul neînvins al campionatului, Sepsi Sfântu Gheorghe. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.
 


Echipa de pe litoral ocupă locul trei, cu 25 de puncte, având 11 victorii și trei înfrângeri.  


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii