Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalista Alina Podar va juca pentru CSM Constanța în Liga Națională

ro

23 Sep, 2022 16:22 1701 Marime text
 
CSM Constanța a anunțat transferul baschetbalistei Alina Podar, cea care a fost componentă a echipei 3x3 CSU Neptun Athletic Constanța, cu care a câștigat Liga Națională de Baschet 3x3 în 2022.  
 

După turneul 3x3 Women's Series de la City Park Mall a declarat că publicul din Constanța în fața căruia a jucat a fost senzațional, acesta probabil fiind un motiv în plus pentru a repeta experiența pe termen lung.

În 2022-2023 Alina Podar rămâne la Constanța și va juca pentru CSM Constanța în Liga Națională de Baschet Feminin!

Născută la data de 4 noiembrie 1998, aceasta are un palmares impresionant. Cu experiență în baschetul 5 la 5 în Campionatul Național de baschet feminin, EuroCup Women, Euroleague Women, dar și în baschetul 3x3, Alina este primul transfer pe care gruparea noastră îl parafează pentru actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Jucătoarea născută la Cluj-Napoca a fost componentă încă din 2014 a naționalei României și este una dintre jucătoarele de bază ale echipei de baschet 3x3 a României, echipă cu care a participat în septembrie la Finala FIBA 3x3 Women's Series, turneu disputat la Constanța și la care s-a remarcat încă din prima zi, fiind aleasă în Top 3 cele mai bune jucatoare ale competiției și printre cele mai bune marcatoare ale turneului.

Familiarizată cu baschetul constănțean, Alina a fost componentă a echipei 3x3 CSU Neptun Athletic Constanța cu care a câștigat Liga Națională de Baschet 3x3 în 2022 fiind desemnată și MVP-ul competiției.

În baschetul 5 la 5, are în palmares titlu de campioană națională în 2022, titlu obținut alături de Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, fiind totodată și câștigătoare a Cupei României 2022, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii