Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, victorie în ultimul meci al anului din Liga Națională (GALERIE FOTO)

ro

23 Dec, 2022 14:00 1670 Marime text
 
 
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța dispută astăzi meciul din deplasare cu CSM Galați, ultima partidă pentru formația de pe litoral în acest an în Liga Națională.
 
Confruntarea începe la ora 18.00 și va fi găzduită de sala „Dunărea“ din Galați.
 
Pentru CSM Constanța, echipă antrenată de Alexandu Olteanu și Valentin Boian, nu va fi însă ultimul meci al anului, Constanța urmând să găzduiască meciurile din Grupa B a Cupei României, în perioada 28 - 30 decembrie, în Sala Sporturilor din Constanța.

UPDATE:

Partida s-a încheiat cu succesul CSM Constanța, scor 94-81 (29-20, 16-22, 23-17, 26-22).

Lecție de baschet pe malul Dunării!

CSM Constanța a dictat ritmul meciului și a prestat unul dintre cele mai solide meciuri din Liga Națională câștigând cu CSM Galați, 94-81.

Cu Ștefan Gribinic revenit după aproape un an, Egidijus Mockevičius revenit după o accidentare și Vytenis Čižauskas într-o zi mare, jocul echipei a fost unul exemplar, cu o energie extraordinară adusă de fiecare jucător.



Jarrid Rhodes, Nate Johnson și Čižauskas au avut un aport ofensiv fantastic în această serară, cu Dani Mâinea, Andrei Oprean, Ștefan Gribinic, Mario Lazar, Vlad Corpodean și Vitalie Balan aducând în joc siguranță și o energie foarte bună.

CSM Constanța revine acasă și va închide anul cu două meciuri tari, după Crăciun, în Grupa B a Cupei României, cu Laguna Sharks și SCM U Craiova în perioada 28-30 Decembrie.

Mulțumim tuturor pentru suport, ne vedem în Sala Sporturilor la finalul acestui an. Sărbători fericite, Constanța!, este mesajul echipei de pe litoral.

 Pentru CSM Constanța au marcat: Nathan Johnson – 22p, Vytenis Cizauskas – 21p, Jarid Rhodes – 18p, Egidijus Mockevicius – 16p, Andrei Oprean – 9p, Mario Lazăr – 4p și Jakob Cebasek – 4p.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii