Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Ruben de la Barrera - „Este un drum lung care ne așteaptă“ FC Viitorul are meci cu FCSB, duminică, în Liga 1 (galerie foto)

ro

29 Aug, 2020 00:00 3337 Marime text
  • În prima rundă a noului campionat, FC Viiorul a remizat, 1-1, acasă cu UTA, în timp ce FCSB a învins cu 3-0 în deplasare Astra.
 
FC Viitorul susține duminică, 30 august, meciul din etapa a doua a Ligii 1, ediția 2020/2021, întâlnind în deplasare FCSB.

Partida va începe la ora 21.00 și va fi transmisă în direct de Look Sport / Plus, Digi Sport și Telekom Sport. FC Viitorul a debutat în campionat cu un egal, 1-1 (G. Iancu 43 - din penalty / Buhăcianu 44), pe teren propriu contra nou promovatei UTA. Partida a fost prima la Viitorul și pentru noul manager al echipei, spaniolul Ruben de la Barrera, cel care l-a înlocuit pe Gică Hagi pe banca tehnică, după ce „Regele“ a decis să se retragă din acest rol. „A fost prima partidă și nu este ușor să joci în aceste condiții. Ne-am dorit victoria, dar este un drum lung care ne așteaptă. Trebuie să continuăm să fim concentrați, să ne antrenăm pentru următorul meci“, a spus Ruben de la Barrera. FCSB în schimb s-a impus la debutul în campionat cu 3-0 pe terenul Astrei Giurgiu, urcând în fotoliul de lider al clasamentului după acest rezultat. După prima etapă, Viitorul a ocupat locul 9, la egalitate cu Dinamo. 

„Mergem cu un singur gând“

Prefațând meciul cu CSB, Ruben de la Barrera a menționat: „Jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din țară. Trebuie să avem însă convingerea că putem câștiga acest meci“. Căpitanul FC Viitorul, atacantul Gabriel Iancu, golgetrul ediției trecute a Ligii 1, a spus: „Un meci foarte greu. Îi cunoaștem bine, dar sunt imprevizibili. Noi vrem să revenim acasă cu cele trei puncte!“. „Va fi un meci dificil, cum sunt toate derby-urile, dar mergem cu un singur gând, să câștigăm!“, a spus și fundașul dreapta Radu Boboc.    

Convocați la Națională

În această săptămână, pe adresa FC Viitorul au sosit patru telegrame de convocare pentru lotul național U-19 al României (jucători născuți după 1 ianuarie 2002). Selecționerul Daniel Oprescu i-a convocat pe Louis Munteanu, Alexi Pitu, Darius Grosu și Constantin Grameni pentru un stagiu de pregătire, ce va avea loc în intervalul 30 august - 7 septembrie 2020. Tricolorii U19 sunt direct calificați la turneul final EURO 2021, România fiind gazda competiției. EURO 2021 este programat în perioada 30 iunie - 13 iulie 2021.

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

Liga 1, etapa 1 FC Viitorul Constanța - UTA 1-1

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii