Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța, ales în Comitetul Executiv al Federației Române de Canotaj (GALERIE FOTO)

ro

23 Mar, 2023 15:54 2664 Marime text
 

La alegerile care au avut loc astăzi la Federația Română de Canotaj, în Comitetul Executiv al forului, ca membru, a fost ales și Andrei Talpeș, directorul Clubului Sportiv Municipal Constanța.
 

Canotajul constănțean este unul de tradiție, iar de la preluarea secției de către CSM Constanța rezultatele obținute de tinerii sportivi în competițiile naționale au fost încurajatoare. Ne bucurăm să putem contribui de-acum înainte și din punct de vedere managerial la activitatea uneia dintre cele mai galonate federații sportive din România!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Andrei Talpeș își va derula un mandat pentru următorii doi ani.

 
Am fost și voi fi dedicat sportului, indiferent de disciplină și sunt mândru că voi putea contribui în următorii doi ani la dezvoltarea unuia dintre sporturile care face atât de des să se audă imnul României peste tot în lume, canotajul. Ca membru ales în Comitetul Executiv al Federației Române de Canotaj voi avea marea onoare să lucrez alături de o legendă a sportului românesc, canotoarea secolului, cea mai titrată sportivă a României din perspectiva Jocurilor Olimpice, doamna Elisabeta Lipă. Spiritul de luptă și determinarea care au caracterizat-o ca sportivă s-au transpus și în postura de conducător al canotajului românesc, iar rezultatele obținute de canotorii români în ultimii ani sunt un argument puternic.
 
Desigur, aceste rezultate constituie și o mare provocare pentru echipa care se va afla la conducere în următorii ani și din care mă bucur nespus că voi face parte.
 
Sper ca împreună cu colegii mei să creștem nivelul performanțelor și mai ales să construim, începând de la copii și juniori, o piramidă solidă pentru următoarele cicluri olimpice, este mesajul lui Andrei Talpeș.

 
Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanța, galerie - Facebook (CSM Constanța Canotaj)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii