Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul Marius Chivu, „Nicu Rață“ din „Las Fierbinți“, l-a felicitat pe luptătorul constănțean Mădălin Crăciunică, după victoria din Colosseum Tournament (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

25 Nov, 2022 00:00 2558 Marime text
  • Sportivul de 28 de ani, de la Fearless Gym Constanța, l-a învins pe Liviu Ionilă (29 de ani), de la CS Aly Fights Kickboxing Craiova.
 
Victorie pentru luptătorul constănțean Mădălin Crăciunică în gala Colosseum Tournament 37, care s-a desfășurat în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi“ din Buzău.
 
La categoria 77 kg, sportivul de 28 de ani, de la Fearless Gym, antrenat de Robert Mănicu, l-a întâlnit pe Liviu Ionilă (29 de ani), de la CS Aly Fights Kickboxing Craiova. „Categoria 77 kg are un meci în care vom vedea o adevărată încleștare de forță și tehnică. Ionilă Liviu, un sportiv tânăr și motivat, îl provoacă pe Mădălin Crăciunică, unul din principalii piloni ai diviziei. Totul se va petrece în fața publicului buzoian avid de întreceri sportive de înalt nivel. Cine va ieși triumfător?“, s-a arătat înainte de partidă pe pagina de Facebook a promoției. La finalul meciului, a venit și răspunsul: învingător - Mădălin Crăciunică, cel care s-a impus la puncte, în urma unei decizii unanime a arbitrilor.
 
„Vă aduce acasă cu taxiul?“
 
„A fost un meci greu, dar pe care l-am dus la bun sfârșit. Am întâlnit un adversar rezistent, pe pas înainte, însă eu mi-am făcut jocul obișnuit, fără a căuta neapărat să dau KO, și am câștigat“, a menționat Mădălin Crăciunică. Constănțeanul a avut și plăcuta surpriză de a se întâlni la gală cu actorul Marius Chivu, cel care-l joacă pe „Nicu Rață“ în îndrăgitul serial „Las Fierbinți“! „După meci, am avut onoarea de a primi cuvinte de laudă și felicitări din partea domnului Marius Chivu - Nicu Rață din serialul «Las Fierbinți»! Și așa vom rămâne, pe veselie!“, a fost mesajul lui Mădălin Crăciunică cu care luptătorul a însoțit imaginea cu el, Marius Chivu și Robert Mănicu, pe care a postat-o pe Facebook.
 
Comentariile pe marginea imaginii nu au încetat să apară. „Vă aduce acasă cu taxiul?“ (aluzie la faptul că, în „Las Fierbinți“, Nicu Rață e taximetrist) sau „Ce mare e Rață! Dacă nu știam că e actor, puteam să-l confund oricând cu un fost luptător“, au fost două dintre comentariile de pe rețeaua de socializare. „Marius Chivu a spus că, din gală, cel mai mult i-a plăcut meciul meu cu Liviu Ionilă“, a completat Mădălin Crăciunică.
 
„Se putea mult mai mult“
 
În aceeași gală de la Buzău, a luptat și un alt constănțean, Daniel Handrea, de la Fântânele, antrenat de Radu Medeleanu. Adversarul lui Handrea a fost Mihai Rusu, care a câștigat partida. „După victoria obținută la Botoșani, Mihai Rusu îl provoacă pe Daniel Handrea pentru a forța rankingul categoriei 61 kg. Învingătorul acestui meci va primi o noua șansă pentru a ataca titlul categoriei“, a fost mesajul promoției care a precedat întâlnirea . „Gala Colosseum Tournament s-a încheiat cu o victorie pentru adversarul nostru. Îl felicităm pentru victoria meritată, ce pot spune e că ne asumăm înfrângerea, știm și s-a văzut că se putea mult mai mult, dar au fost câteva mici probleme care s-au întâmplat pe ultima sută de metri și asta a făcut să pierdem meciul ușor, ușor. Țin să vă anunț că deja am vorbit cu organizatorul Colosseum Tournament pentru revanșă, ba chiar și cu Mihai Rusu și revanșa se va face cu mare drag din partea ambelor părți. Mulțumim persoanelor care sunt lângă noi chiar și atunci când pierdem“, a punctat Radu Medeleanu.
 
Luptă și în gala „Noaptea Campionilor“
 
Pe 8 decembrie, Mădălin Crăciunică va lupta cu experimentatul Andrei Leuștean în gala „Noaptea Campionilor“, de la Constanța. „Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne susțineți! Vom da tot ce putem pentru a nu va dezamăgi“, este mesajul echipei lui Mădălin.
 
În luna august a acestui an, finala piramidei de patru de la categoria 77 kg a galei Colosseum Tournament 34, desfășurată la Brașov, a adus față în față în ring doi constănțeni, Ștefan Orza și Mădălin Crăciunică. Ștefan Orza, de la Sharks Gym Constanța, care e originar din satul constănțean Moșneni și activează la ISU „Dobrogea“, la Secția de Pompieri Mangalia, s-a impus la puncte în duelul cu Crăciunică. În partida din penultimul act, Mădălin Crăciunică a dispus prin KO (în repriza întâi) de Andrei Verde, de la Tengu Cluj.
 
„Visul meu este să devin campion“
 
„A fost o seară spectaculoasă la Colosseum Tournament. Primul meci l-am câștigat prin KO în prima repriză, al doilea l-am pierdut la puncte, lucru care mă face doar să-mi doresc să fiu mai bun și să perseverez mai mult în pregătire, alături de antrenorul Robert Mănicu. Visul meu este să devin campion și alături de Winner și Lirapay sunt mai aproape să-l îndeplinesc. Mulțumesc pentru susținere și implicarea voastră în misiunea mea!“, a fost mesajul lui Mădălin Crăciunică.
 
„În primul rând, vreau să te felicit pentru munca depusă și seriozitatea de care dai dovadă la fiecare antrenament. Chiar dacă nu ne-au ieșit planurile așa cum ne-am dorit, să știi că voi fi alături de tine și ne vom antrena mai mult, pentru a dovedi că ești cel mai bun la această categorie. Vă mulțumim tuturor celor ce ne-ați fost alături și ne-ați susținut!“, a punctat și Robert Mănicu.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Robert Mănicu, Mădălin Crăciunică, Colosseum Tournament, Radu Medeleanu)
 
Citește și:
 
Finală constănțeană în piramida de la 77 kg a Colosseum Tournament. Ștefan Orza, învingător. „Diamantul“ are victorii pe linie! (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii