Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

150 de copii la „Festivalul de mini-rugby“ de la Valu lui Traian. „Rugby-ul înseamnă respect, disciplină și prietenie!“ (GALERIE FOTO)

ro

05 Jul, 2022 00:00 1357 Marime text

 
  • Micii sportivi, cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, au fost de la mai multe cluburi din județ.
 
O acțiune dedicată rugby-ului juvenil s-a desfășurat și în localitatea Valu lui Traian, din județul Constanța.
 
A fost vorba de „Festivalul de mini-rugby“, la care au participat în jur de 150 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, de la mai multe cluburi din județ. „Rugbyul, un stil de viață! Felicitări Clubului Sportiv Valu lui Traian, mulțumim copiilor pentru participare și cluburilor ASC Dragonii, CS Tomitanii, CSO Ovidiu, CS Medgidia, CS Victoria Cumpăna, CS Mihail Kogălniceanu și, nu în ultimul rând, părinților pentru susținere! Rugbyul înseamnă respect, disciplină și prietenie!“, este mesajul fostului internațional Sorin Trancă.
 
Pe finalul lunii trecute, aproximativ 200 de copii între 8 și 14 ani au participat, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanța, la un festival de mini-rugby, organizat de ACS Tomitanii Constanța (președinte, Cristian Cojocaru) în memoria fostului rugbyst Matei Rotaru, decedat prematur, la numai 44 de ani. Cu ocazia evenimentului comemorativ, participanții i-au cinstit memoria fostului campion național de juniori, dar și tatălui său, Nicolae Rotaru, fost director al LPS „Nicolae Rotaru“, la festivalul de mini-rugby fiind prezentă și familia celor doi. La memorial au luat parte mici rugbyști de la ACS Tomitanii, Dragonii Constanța, CS Medgidia, Steaua București, CS Olimpia, CS Năvodari, CS Mihail Kogălniceanu, Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu și Palatul Copiilor Ilfov.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Sorin Trancă)
 
Citește și:
 
Constanța
Micii sportivi, pe teren la festivalul de rugby organizat în memoria lui Matei Rotaru (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii