Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

100 de meciuri! Fotbalistul Bradley de Nooijer, mesaj în limba română ”Vă iubesc! Hai, Viitorul!”

ro

09 Oct, 2020 00:00 3897 Marime text
     
  • Apărătorul olandez a ajuns la FC Viitorul Constanța în august 2017, iar de atunci a evoluat în 87 de partide în Liga 1.
  • Cu FC Viitorul Bradley de Nooijer a cucerit Cupa și Supercupa României.
  • Jucătorul a semnat un nou contract cu echipa constănțeană, valabil până la finalul sezonului 2022/2023.
 
Fundașul stânga al FC Viitorul, olandezul Bradley de Nooijer, a bifat în partida cu CFR Cluj meciul 100 în tricoul negru-albastru.

În vârstă de 23 de ani, pe care îi va împlini luna viitoare, De Nooijer a ajuns la FC Viitorul Constanța în august 2017, iar de atunci a evoluat în 87 de partide în Liga 1, șase în preliminariile Europa League, șase în Cupa României și una în Supercupa României. Alături de FC Viitorul Constanța a câștigat singurele sale trofee din carieră, Cupa României și Supercupa României în 2019. Toate acestea l-au determinat pe fundașul stânga olandez să semneze un nou contract cu FC Viitorul Constanța, valabil până la finalul sezonului 2022/2023.

Telefon primit de la tatăl său

”Mă simt foarte bine la 100 de meciuri cu FC Viitorul. Nu știam că eram în preajma acestei cifre, dar, după meciul cu Astra, tatăl meu m-a sunat și mi-a spus că mai un meci și fac 100. E frumos să joci atâtea partide pentru un club precum Viitorul. Nu mi-a fost greu să mă adaptez la această echipă, pentru că toți m-au ajutat. Sigur, era ceva nou pentru mine. Echipă nouă, limbă nouă, țară nouă, dar m-am simțit repede ca acasă. Sunt satisfăcut că am cucerit două trofee cu FC Viitorul, la capătul unui sezon frumos. Pentru asta joci, pentru titluri. Sunt foarte bucuros”, a declarat Bradley de Nooijer.

Tricou personalizat

Apărătorul olandez este mulțumit că și-a prelungit înțelegerea cu echipa de pe litoral. ”În acest sezon, trebuie să ne calificăm în play-off, iar, odată ajunși acolo, vom vedea ce se va întâmpla. Acolo nu știi niciodată cum vor decurge lucrurile. Sunt fericit că am semnat un nou contract și că FC Viitorul are încredere în mine. Sper să am în continuare performanțe cu echipa, poate din nou nou titlul, dacă ajungem în play-off”, a punctat de Nooijer, care a primit din partea FC Viitorul un tricou personalizat, cu cifra 100. Jucătorul a avut și un mesaj, în limba română, pentru fanii formației constănțene: ”Vă iubesc! Hai Viitorul!”.

Următorul meci, cu FC Voluntari

În clasament, după șase etape, FC Viitorul se află pe locul 13, cu șase puncte, având o victorie, trei egaluri și două înfrângeri, golaveraj 8-11. În runda a șaptea, echipa de pe litoral, neînvinsă de trei etape, va juca în deplasare cu FC Voluntari, formația de pe poziția a patra, cu zece puncte. FC Voluntari are trei victorii, un egal și două înfrângeri, golaveraj 9-8. Partida a fost programată luni, 19 octombrie, de la ora 18.00. 

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

FC Viitorul Ruben de la Barrera - ”Meciul cu CFR Cluj confirmă ce am simțit din primul moment”

Ely Fernandes a semnat cu Viitorul Constanța

  
            
  
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii