Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termenul de finalizare al lucrărilor la Cazinoul din Constanța este martie 2023

ro

29 Oct, 2021 00:00 5385 Marime text
  • Deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu susține că a adresat mai multe întrebări instituțiilor care se ocupă cu finanțarea restaurării Cazinoului
  • Crușoveanu spune că a primit asigurări că nu vor exista întârzieri în ceea ce privește terminarea lucrărilor
  • Conform informațiilor oficiale, de la nivelul Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice, în momentul de față, este realizat un procent de 45% din lucrările prevăzute

Deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu susține că a adresat mai multe întrebări instituțiilor care se ocupă cu finanțarea restaurării Cazinoului, clădire monument de pe faleza Constanța, iar răspunsurile au confirmat faptul că există fonduri necesare pentru continuarea lucrărilor.
Crușoveanu spune că a primit asigurări că nu vor exista întârzieri în ceea ce privește terminarea lucrărilor, iar eventualele depășiri de buget vor fi stabilite după finalizarea reabilitării.

„În calitate de parlamentar PNL, am vrut să îi asigur pe constănțeni că, de pe faleza Constanța, simbolul nostru va străluci din nou. Conform informațiilor oficiale, de la nivelul Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice, în momentul de față, este realizat un procent de 45% din lucrările prevăzute.

2023, va fi încununat cu succes efortul comun pentru salvarea simbolului Constanței, atât al administrației locale și centrale, dar mai ales al societății civile și al jurnaliștilor", spune deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.
 
Cazinoul de Constanța se află în plin proces de restaurare și consolidare.

Contractul privind reabilitarea și consolidarea Cazinoului a fost semnat de reprezentanții Companiei Naționale de Investiții cu cei ai companiei bucureștene Aedificia Carpați, la data de 20 decembrie 2019.

În luna august, contractul a fost suplimentat de către Compania Națională de Investiții cu suma de 15.053.446,28 lei, reprezentând o majorare a prețului contractului de 33.46%.

Motivele modificării contractului sunt necesitatea unor lucrări adiționale din partea contractantului/concesionarului care nu au putut fi prevăzute inițial. 
 
Lucrările suplimentare vor fi efectuate de Aedificia Carpați (lider de asociere) & Remon Proiect & Profesional Construct Proiectare SRL & Tehnoinstal SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Compania Națională de Investiții a suplimentat contractul privind reabilitarea și consolidarea Cazinoului din Constanța (documente)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii