Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD se face de râs pentru Sabrina Nedelcu. Biroul Judeţean i-a dat vot de blam şi a sancţionat-o cu avertisment!

ro

01 Mar, 2017 00:00 17316 Marime text
Juna consilieră judeţeană care i-a făcut „putori“ pe manifestanţii anti-guvern ce au ieşit în stradă la începutul lunii februarie îşi vede liniştită de mandat şi de afaceri, aceasta fiind asociat şi administrator al SC Princess Active Company SRL Agigea.
 
Pe scurt, Maria Sabrina Nedelcu a primit doar avertisment din partea Biroului Permanent Judeţean al PSD Constanţa, cu toate că, imediat după incidentul din primele zile ale lui Făurar, printr-un comunicat de presă, conducerea PSD vorbea despre delimitarea de gestul consilierei, iar mai apoi, despre retragerea sprijinului politic. Iată ce spunea PSD Constanţa: „În urma declaraţiilor publice ale doamnei consilier judeţean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa se delimitează ferm de afirmaţiile jignitoare la adresa cetăţenilor Constanţei care şi-au exercitat în mod paşnic un drept constituţional. BPJ al PSD Constanţa se va reuni în cel mai scurt timp şi va decide ce măsuri se impun cu privire la această situaţie.

Ne cerem scuze pentru declaraţiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu“.
 
Vă reamintim cum suna şi postarea originală apărută pe contul de socializare al consilierului judeţean, postare care a fost ştearsă la câteva minute după ce a stârnit reacţii vehemente de indignare în rândul opiniei publice. „Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2000 de Ron pe lună pentru acela care a furat 20000 de Ron. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, voi ăştia care vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!“
 
Ieri, la şedinţa de Consiliu Judeţean, a avut loc un protest. Sorin Belu, de la Baricada Verde, a adus cu el şi o pancartă cu mesajul „Atenţie! Sabrina, sunt putori şi în Consiliul Judeţean“. Consilierul Maria Sabrina Nedelcu a refuzat să facă orice fel de declaraţii şi nici nu şi-a cerut scuze celor pe care i-a jignit în urmă cu o lună.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii