Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu, oficial președintele PSD. Câți colegi l-au votat. „Îl invit pe Eugen Teodorovici să vină alături de noi, în această echipă“

ro

22 Aug, 2020 15:18 3629 Marime text
  • 49 din voturile exprimate astăzi au fost declarate nule.

Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD, a devenit de astăzi lider plin al formațiunii politice social-democrate. La Congresul PSD, acesta a primit 1.310 de voturi de susținere din partea colegilor, Agerpres, în timp ce contracandidatul său Eugen Todorovici a primit susținerea doar a 91 dintre colegi.

Conform presei centrale, din echipa sa fac parte Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, în calitate de prim-vicepreședinți, iar Vasile Dâncu este președinte al Consiliului Național.

49 din voturile exprimate astăzi au fost declarate nule. Congresul PSD a avut loc în mediul online, în contextul epidemiologic actual.

În urmă cu scurt timp, noul președinte ales al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat următoarele:

„O echipă nu înseamnă că toți gândim la fel. E normal să existe opinii divergente. Important este ca, atunci când luăm o decizie, aceasta să fie respectată de toți. Îl invit pe Eugen Teodorovici să vină alături de noi, să se alăture acestei echipe. O entitate ca Partidul Social Democrat depășește jocul singular.“

Întrebat de presă care este mesajul pe care îl înțelege din faptul că astăzi 91 de membri PSD au votat pentru Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu a precizat că acesta este cel mai frumos mesaj pe care putea să îl primească: „faptul că în Partidul Social Democrat există democrație“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii