Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu Locul României este deja în Spaţiul Schengen

ro

11 Apr, 2022 17:50 2453 Marime text
Marcel Ciolacu și Michael Roth, foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni, 11 aprilie, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că Germania poate conta pe România ca pilon de stabilitate în regiune, adăugând că, în contextul conflictului din Ucraina, ţara noastră „a demonstrat suplimentar" că este pregătită să gestioneze frontierele externe ale Europei „şi locul ei este deja în Spaţiul Schengen".

„Germania poate conta pe România ca pilon de stabilitate în regiune! În contextul conflictului din Ucraina, România a demonstrat suplimentar că este pregătită să gestioneze frontierele externe ale Europei şi locul ei este deja în Spaţiul Schengen. Sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-am transmis astăzi preşedintelui Comisiei pentru Afaceri externe din Bundestag, Michael Roth", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Marcel Ciolacu a precizat că România doreşte ca Uniunea Europeană să întărească sprijinul politic pentru Republica Moldova şi Georgia, iar „asistenţa financiară din partea UE să continue pentru ţările din prima linie".

Marcel Ciolacu s-a întâlnit luni cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Bundestag, Michael Roth, la Camera Deputaţilor.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii