Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PSD de Constanța Cristina Dumitrache susține legalizarea canabisului medicinal

ro

25 Feb, 2021 00:00 2935 Marime text
  • Legalizarea canabisului medicinal se află pe ordinea de zi în Camera Deputaților
  • Deputatul PSD de Constanța, Cristina Dumitrache consideră inițiativa extrem de importantă, în sprijinul multor pacienți, suferinzi de multiple afecțiuni ce au dreptul la un tratament cu reale și dovedite beneficii


Proiectul de lege pentru legalizarea canabisului medicinal care se află pe ordinea de zi în Camera Deputaților.
Deputatul PSD de Constanța, Cristina Dumitrache consideră inițiativa extrem de importantă, în sprijinul multor pacienți, suferinzi de multiple afecțiuni ce au dreptul la un tratament cu reale și dovedite beneficii.

Săptămâna aceasta a avut loc prima conferință internațională din România pe tema utilizării canabisului medicinal.
"Conferința a fost un maraton de prezentări susținute de unii dintre cei mai prestigioși medici și cercetători din România și din lume.
Cu toată deschiderea și tot suportul pentru acest demers am primit răspunsuri și explicații despre importanța canabisului medicinal și din partea altor invitați din domeniul legislativ, economic sau farmaceutic.

Astfel conferința a creat contextul științific și profesional pentru ca toți factorii decidenți din Parlament, indiferent de culoarea politică să afle din experiența altor state din lume și să trateze cu seriozitate și responsabilitate acest proiect legislativ.
Legalizarea canabisului în scop medical ar reprezenta o adevărată victorie pentru pacienții români care au tot atâtea drepturi ca cei din alte țări", susține deputatul PSD de Constanța.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii