Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea locală a Partidei Romilor a fost schimbată fără nicio explicație. Noul președinte este Mircea Alexandru (Oaie)

ro

18 Sep, 2022 11:41 5886 Marime text




Conducerea locală a Partidei Romilor a fost schimbată prin email pe 13 septembrie a.c.

„Fără niciun fel de explicație, am primit un email iar apoi am fost sunat de un secretar de la București”, a precizat pentru ZIUA de Constanța, Dumitru Petrică, fostul președinte al filialei.

Acesta spune că în următoarea zi a înștiințat Comitetul Director format din 27 de persoane despre decizia președintelui Partidei Romilor de la nivel Național, Nicolae Păun.

„Am decis să mergem la București, să cerem explicații, dar nu am avut cu cine să discutăm.  Noul președinte este Mircea Alexandru (Oaie),însă colegii mei nu sunt de acord cu această schimbare.

Ne-am întâlnit, am discutat și cu toții vom pleca din filială. La nivel județean avem 15 organizații, suntem cam 300 de oameni care vor activa în cadrul Asociației Centrul pentru Incluziune Socială Sud-Est”, a mai spus Dumitru Petrică.

Acesta se afla la al doilea mandat de președinte iar în această toamnă urma să aibă loc din nou alegeri.


Mircea Alexandru (Oaie)


Conducerea centrală nu a mai așteptat și l-a numit pe Mircea Alexandru, șef de filială.

Dumitru Petrică susține că în următoarea perioadă va preda inventarul și sediul Partidei Romilor situat pe Șoseaua Mangaliei nr.82 unui reprezentant de la București.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii