Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCL-ul pedeliştilor, etapa a II-a

ro

19 Nov, 2011 01:00 1716 Marime text
stăzi este convocat Consiliul de Coordonare Local, care trebuie să-i aleagă pe o parte dintre membrii Biroului Municipal al PDL, a căror desemnare a fost amânată la primele alegeri, desfăşurate în urmă cu două săptămâni.

CCL-ul PDL-ului însă rămâne la mâna delegaţilor. Sunt voci care susţin că va exista cvorum, alţii că este puţin probabil din cauza lipsei unei decizii în cazul mandatului preşedintelui organizaţiei. Totuşi, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Gigi Chiru, susţine că alegerile se vor ţine. Este nevoie de 270 de delegaţi din cei 538 convocaţi, astfel încât alegerile să se ţină. „Alegerile vor începe la ora 9.00, când am făcut convocarea, şi se vor termina la ora 13.00".

Precizăm faptul că dubiul privind desfăşurarea alegerile de mâine planează mai ales asupra faptului că nu există nici până acum un verdict în cazul contestaţiei depuse de prim-vicepreşedintele Constantin Florian, cel care a candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, şi probabil nici nu va exista prea curând.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii