Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză neplăcută pentru Dorian Popa „Trebuie să mergem să deschidem un dosar de daună“ (video)

ro

25 Mar, 2021 19:25 4112 Marime text
  • Actuala mașină a lui Dorian, un Mercedes GLE 53 AMG a fost lovită în parcare.
Surpriză neplăcută pentru constănțeanul Dorian Popa.

Actuala mașină a lui Dorian, un Mercedes GLE 53 AMG a fost lovită în parcare. Din păcate pentru Dorian Popa, se pare că un șofer neatent i-a produs o pagubă destul de costisitoare. Cineva i-a lovit mașina în parcare, apoi a dat bir cu fugiții.

“Aseară, când am plecat de la sală, am constatat că mașina dă o eroare necunoscută. Voi știți foarte bine că fratele vostru a mai avut probleme cu ciorchinii din bord, dar aseară apăruse una nouă. Ce credeți? Nu era o eroare nouă, ci o faptă care tocmai s-a întâmplat. 

Și nu îmi dau seama cum, pentru că eu n-am făcut nimic. Este posibil să se fi întâmplat chiar în parcare, aseară, la sală. Eroarea, care vorbea despre camera mașinii, este din faptul că această stemă a fost spartă. Nu îmi dau seama cum a fost spartă, grila pare în regulă. Este clar că cineva mi-a lovit mașina. Trebuie să mergem să deschidem un dosar de daună. Mi-a venit să plâng când am văzut.

A fost spartă și s-a și dus înapoi. Îmi stă inima în loc, mă ia durerea de cap. Când am încercat să deschid capota, am conștientizat că ceva s-a întâmplat atât de puternic încât s-a rupt și manetuța asta, de nu mai puteam să o deschid, a precizat Dorian Popa.



Sursa foto-video: Facebook/ Dorian Popa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii