Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment aniversar la HC Dobrogea Sud Liviu Caba a împlinit 22 de ani. Jucătorul cu numărul 21 este născut pe 21 iunie

ro

22 Jun, 2022 00:00 1927 Marime text

 
  • Handbalistul timișorean poate evolua atât ca centru, cât și ca inter stânga.
 
Moment aniversar la echipa de handbal HC Dobrogea Sud Constanța, timișoreanul Liviu Caba împlinind 22 de ani.
 
„Începând de astăzi (n.r. marți), 21 iunie, jucătorul nostru cu numărul 21, Liviu Caba, nu va mai avea 21 de ani. Pare deja un veteran al Ligii Naționale, deși e abia la început. Sperăm ca această călătorie a lui Liviu în handbalul profesionist să continue pentru mulți ani în tricoul HCD și să fie presărată numai cu trofee și bucurii. La mulți ani, Liviu!“, este mesajul HCDS.
 
Votat cel mai bun jucător Under-21 în Liga Zimbrilor în sezonul 2020/2021, Liviu Caba a fost transferat în vara lui 2021 de HC Dobrogea Sud, handbalistul semnând un contract pe trei ani. Liviu Caba (1,91 m / 88 kg) poate evolua atât ca centru, cât și ca inter stânga.
 
HC Dobrogea Sud Constanța va demara pregătirea pentru noul sezon pe 15 iulie. „Delfinii“, care au încheiat stagiunea trecută cu trei medalii, vor efectua și un cantonament în Slovenia și au fixat șase partide amicale până la debutul confruntărilor oficiale. Stagiul de pregătire din Slovenia se va derula în intervalul 31 iulie - 12 august. În cantonament sunt prevăzute patru confruntări de verificare, cu adversari din Slovenia și Croația, astfel: pe 3 august - cu Gorenje; pe 6 august - cu Krka; pe 9 august - cu Celje; pe 11 august - cu Nexe. Până acum, HCDS a anunțat patru transferuri pentru noul sezon: francezul Micke Brasseleur (29 de ani, 1,97 m, 108 kg, inter dreapta), croatul Valentino Ravnic (26 de ani, 1,90 m, 90 kg, extremă stânga), Andrei Drăgan (22 de ani, 1,90 m, 90 kg, centru sau inter stânga) și Vlad Rusu (24 de ani, 1,88 m, 90 kg, portar).

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Liviu Caba, internaţional de tineret, transferat de HC Dobrogea Sud Constanţa
 
HC Dobrogea Sud Constanța, amicale tari în pre-sezon. Ionuț Stănescu și Gabriel Preda au vacanță mai scurtă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii