Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirel Rădoi, selecţionerul Naţionalei României, îşi serbează astăzi ziua de naştere

ro

22 Mar, 2021 10:15 2395 Marime text
 
  • Înainte de echipa naţională de seniori, Rădoi a fost selecţionerul reprezentativei de tineret a României, cu care a disputat semifinala la Campionatul European din 2019.
 
Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, îşi serbează astăzi ziua de naştere, fostul fotbalist ajungând la 40 de ani.

Născut la Drobeta Turnu-Severin pe 22 martie 1981, Rădoi a efectuat junioratul la clubul local, apoi a jucat la echipele Extensiv Craiova, Steaua, Al-Hilal, Al Ain, Al-Ahli şi Al-Arabi.

La echipa naţională a României are 67 de selecţii şi două goluri.

Mirel a evoluat ca fundaş central, mijlocaş defensiv sau fundaş dreapta, la Steaua putând şi banderola de căpitan şi fiind un jucător exponenţial, membru al generaţiei UEFAntastice.  
  
Înainte de echipa naţională de seniori, a fost selecţionerul reprezentativei de tineret a României, cu care a disputat semifinala la Campionatul European din 2019. De asemenea, ca antrenor a activat şi la FCSB.

Luni, 15 martie, selecţionerul a primit rezultat pozitiv la testarea COVID. Mirel Rădoi este asimptomatic, însă nu poate fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor.

FRF a anunţat că implementarea programului de pregătire a început, astfel, prin ceilalți membri ai staff-ului tehnic, dar sub coordonarea selecționerului, conectat la toate activitățile lotului. 

Mirel Rădoi ar putea fi pe banca naționalei la partida cu Macedonia de Nord, de joi, 25 martie, dacă se va negativa până atunci. Îl așteptăm cu sufletul la gură alături de noi, îi urăm sănătate și vom reveni cu informații despre situație, a fost mesajul Federaţiei.

 
Cu ocazia zilei de naştere a lui Mirel Rădoi pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Fotbal au fost publicate mai multe mesaje de felicitare din partea tricolorilor.

Sursa foto: frf.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii