Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Buricea, la 43 de ani. Zi de naștere în cantonament. „Sunt împlinit, le mulțumesc tuturor celor care contribuie la asta“

ro

03 Aug, 2022 00:00 2426 Marime text

 
  • Echipa de pe litoral efectuează un stagiu de pregătire în Slovenia, până pe 12 august.
 
Antrenorul principal al echipei masculine de handbal a Constanței, CSM Constanța (noua denumire a HC Dobrogea Sud), George Buricea, a ajuns la 43 de ani, iar ziua de naștere l-a găsit în cantonamentul „delfinilor“ din Slovenia.
 
„Prima zi de cantonament. O apă plată, două antrenamente, zeci de lucruri de rezolvat pentru noul sezon și sute de mesaje primite de la voi. Așa a arătat ziua mea de naștere. Nu mă plâng, doar mă bucur. Sunt împlinit, le mulțumesc tuturor celor care contribuie la asta și vă doresc și vouă să simțiți același lucru, oriunde ați fi și orice ați face. Și nu doar de ziua de naștere, ci în fiecare zi“, a fost mesajul tehnicianului. „Jucător. Antrenor. Legendă. Aici încă de la început. Aici pentru totdeauna. George Buricea. 43 azi. La mulți ani!“, s-a postat și pe pagina de Facebook a clubului.
 
Handbaliștii constănțeni se vor afla în Slovenia până aproape de mijlocul lunii. În acest interval, vor disputa și patru amicale, cu echipele Gorenje Velenje, Krka, Celje și Nexe. „Ritmul cu două ședințe de pregătire pe zi continuă pentru delfini și în stagiul care va dura până pe 12 august. Jucătorii noștri trebuie să fie în cea mai buna formă în noul sezon, care va începe în mai puțin de patru săptămâni“, a precizat gruparea de pe litoral.
 
În turul întâi al întrecerii continentale EHF European League, CSM Constanța va întâlni formația franceză Chambery, turul urmând a se desfășura în deplasare, pe 27 august, iar manșa secundă la Constanța, pe 3 septembrie.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Handbal
„Delfinii“ vor disputa meciul decisiv din dubla cu Chambery la Constanța

 
UPDATE
„Delfinii“ au început pregătirea pentru noul sezon. HC Dobrogea Sud va preda ștafeta către CSM Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii